قرمزی که واقعی نیست

هندوانه را که قاچ می‌کنید در اولین نگاه، قرمزی آن اشتیاق و اشتهای شما را برای خوردن یک هندوانه شیرین و آبدار دوچندان می‌کند، اما به محض خوردن هنوانه متوجه می‌شوید که برخلاف ظاهر فریبنده‌ای که دارد طعم و مزه‌ای دندان‌گیر نصیب‌تان نمی‌شود. این وضعیت بسیاری از هندوانه‌هایی است که در بازار و یا در کنار جاده‌ها بر روی وانت و با نظم خاصی چیده و فروشنده هم با اطمینان از فروش آن به شرط چاقو می‌گوید!

اما ماجرای این هندوانه‌های قرمز چیست؟ این درست است که می‌گویند با اسپری و مواد رنگی هندوانه‌ها را قرمز می‌کنند؟ یک کارشناس کشاورزی در گفتگو با واکاوی ضمن رد این موضوع گفت: امکان اینکه یک کشاورز به تمامی هندوانه‌ها موادی تزریق کند که رنگ هندوانه قرمز نشان داده شود وجود ندارد. شهاب عظیمی در ادامه گفت: بحث چنین هندوانه‌هایی به “مشتری پسند” بودن آن بر می‌گردد و کشاورز برای این منظور از کودهای مایع و یا بذرهای اصلاح شده‌ای استفاده می‌کند که رنگ هندوانه را سرخ نشان دهد که احتمالا تغییراتی در طعم آن نیز ایجاد خواهد کرد، اما به لحاظ سلامت مردم می‌توانند از سلامت آن مطمئن باشند.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

بستن
بستن