ماجرای شِکَرهای توقیف شده در سقز چیست؟

رئیس اداره استاندارد سقز در گفتگو با واکاوی ضمن تأیید توقیف پنج تُن شکر بسته‌بندی شده در سقز گفت: واحدی که این شکر را بسته‌بندی می‌کرد پروانه استاندارد را که به معنای کنترل مداوم کیفیت یک محصول است برای بسته‌بندی شکر نداشت لذا این میزان شکر توقیف شده است.

زرافشان افزود: با وجود اخطارهای مکرر به واحد بسته‌بندی، این وضعیت نمی‌توانست ادامه پیدا کند لذا این محصول توقیف و باید مورد آزمایش قرار بگیرد که اگر استانداردهای لازم را کسب نکند قطعا امحا خواهد شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سقز هم در واکنش به این موضوع گفت: برای جلوگیری از ایجاد بازار سیاه، شکر را به‌صورت بسته‌بندی و با قیمتی مناسب‌ توزیع کردیم که رضایت نسبی مردم در شهر و روستا را نیز کسب کرده است اما اداره استاندارد به دلیل نداشتن پروانه استاندارد خط بسته‌بندی شکر، آن را توقیف کرده است. این در حالی است که واحد موردنظر مدت‌هاست در زمینه توزیع و بسته‌بندی محصولات غذایی فعالیت قابل قبولی دارد و اقدامات اولیه را هم جهت دریافت پروانه استاندارد خط بسته‌بندی شکر انجام داده اما به خاطر مسایل مرتبط با کرونا این موضوع به تأخیر افتاده است.

اما زرافشان در مورد فعالیت این واحد عنوان کرد اقدام این واحد تولیدی برای دریافت پروانه استاندارد نه در ایام کرونا بلکه در روزهای اخیر و پس توقیف شکرها بوده است و سابقه چندانی نیز در این زمینه ندارد.

برچسب ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی *

بستن
بستن