شناسایی ۱۰ مبتلای جدید به کرونا در کردستان/ سقز با ۲۷۶ نفر همچنان در صدر

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با شناسایی ۱۰ بیمار جدید در ۲۴ ساعت گذشته آمار مبتلایان به کرونا در این استان تا امروز ششم اردیبهشت به ۱۰۹۳ مورد رسید.

در سقز نیز طی ۲۴ ساعت گذشته ۲ بیمار جدید شناسایی شده‌اند و به این ترتیب تعداد قطعی مبتلایان به کرونا از ابتدا تاکنون به ۲۷۶ نفر رسیده است. هم‌اکنون در این شهرستان ۱۴ بیمار در بیمارستان امام و یک بیمار در تأمین اجتماعی بستری هستند. ۵ نفر کماکان در آی‌سی‌یو تحت مراقبت‌اند.

از ابتدا تاکنون تعداد کل آزمایشات انجام گرفته برابر ۲۶۴۵ نمونه است که از این تعداد ۱۰۹۳ مورد مثبت، ۱۴۷۱ مورد منفی و ۸۱ مورد اعلام  نشده است.

تعداد مبتلایان به کرونا به تفکیک شهرستان‌ها:

سقز ۲۷۶ نفر/ سنندج  ۲۶۵نفر/ بانه ۱۴۲ نفر/ قروه ۹۱نفر/ مریوان ۶۹نفر/ دیواندره ۶۷ نفر/ کامیاران ۵۶ نفر/ دهگلان ۵۹ نفر / بیجار ۴۸ نفر/ سروآباد ۲۰ نفر

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا