هجوم مسئولین به فرمانداری؛ سهم خواهی یا تشریفات

یک هفته از انتصاب معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان سقز می گذرد. انتصاب کامیل کریمیان در این سمت به عنوان یک نیروی جوان و بومی مایه خرسندی بسیاری از فعالین مدنی و سایر شهروندان سقز شد. اما این تنها یک آغاز است.

 

در طول این هفته فرماندار جدید شهرستان سقز با روسا و کارکنان بسیاری از ادارات و ارگان‌های سطح شهر نشست و گفتگوی صمیمی داشته است. دیدارهایی که جهت یک سری هماهنگی‌های اولیه و آغاز بکار با فرماندار جدید مرسوم می باشد، اما به نظر می رسد چنین نشست هایی از چنان ضرورتی برخوردار نباشند که فرماندار یک هفته و شاید بیشتر را نیز به آن اختصاص دهد چراکه کامیل کریمیان برای همه روسای ادارات کنونی شناخته شده است و همگی کماکان با مشی و روش کاری وی آشنایی کافی دارند. اینکه بعضی از این افراد شاید موافق فرماندار شدن کریمیان نیز نبوده و همراهی یا عدم همراهی آنان با فرماندار شهرستان در آینده مسجل خواهد شد بماند، اما با نگاهی به بعضی اشخاص و افرادی که در این نشست‌ها حضور می یابند می توان نوعی سهم‌خواهی را در آنان دید که این مهم نیز در آینده نزدیک بیشتر عیان خواهد شد و عیار استقلال رأی فرماندار را نشان خواهد داد.

 

در هنگامه‌ای که بایستی فرماندار جدید سقز هرچه زودتر افراد مورد نظر خود را برای مناصبی همچون معاونت سیاسی مشخص کند منتظر مانده است که چه کسی فرماندار بانه خواهد شد، این در حالی است که با نزدیک شدن به فضای انتخاباتی سال آینده وظیفه معاونت سیاسی به عنوان مسئول برگزاری انتخابات یک مسئولیت سنگین تلقی و بایستی از هم اکنون با رصد فضای شهرستان از هرگونه سیاسی کاری و یا اقدامات پیش دستانه از سوی کاندیداهای مختلف جلوگیری کند.

 

حوزه عمرانی به کل تعطیل شده است و از عمران و آبادانی خبری نیست، شهرداری سقز سال گذشته شروع فصل کاری را بهانه ای برای تعویق کارهایش قرار داده بود، امسال نیز کماکان در بر همان پاشنه چرخیده و اکنون با شروع بارش‌ها و اتمام فصل عمرانی، شهرداری و شورا که محل زد و بند عده‌ای خاص شده است یک بار دیگر راه فراری برای از زیر بار در رفتن پیدا کرده است. روز معارفه بود که استاندار و نماینده اعلام کردند که قرار بود همین امروز کنارگذر افتتاح شود اما بنا به دلایلی این کار به هفته آینده (هفته جاری) موکول شد، کماکان از اتوبان و افتتاح آن خبری نیست و اگر می‌بود دهها اتوبوس حامل مسافرینی که از شمال و شمال غرب کشور راهی ایلام و مرز مهران هستند با عبور از کنارگذر وارد شهر نشده و مشکلات ترافیک را دو چندان نمی‌کردند و یا سایر مسافرینی که از سقز راهی می‌شوند بلاخره درب ترمینال جدید را به روی خود گشوده می‌دیدند. بهار ۹۸ از آنچه مسئولان فکر می‌کنند به آنان نزدیک تر است و قرار است در این تاریخ بیمارستان سقز به اتمام برسد و شهروندان شاهد خدمات درمانی با کیفیت بهتری باشند.

 

در حوزه صنایع نیز فرصت‌ها در حال از دست رفتن است، شهرک صنعتی سقز به عنوان فعال ترین شهرک صنعتی استان، واحدهای فعال در آن یکی پس از دیگری تعطیل و به انبار و سوله شرکت های پخش مواد غذایی تبدیل شده اند و نظارتی نیز بر این امورات صورت نمی گیرد. در روزهایی که بازار سقز رو به تعطیلی است و سرمایه ها در حال نابودی است مشکلات دیگر اجتماعی سر بر خواهند آورد و اگر نباشد مدیریتی قوی و کارآمد همه اینها یک روز سر باز کرده و فاجعه به بار خواهند آورد.

 

لازمه مقابله با همه این مشکلات یک آسیب شناسی دقیق و کارشناسانه در حوزه های مختلف سیاسی، عمرانی و برنامه ریزی در فرمانداری سقز است،به گونه ای که با این کار نقاط ضعف و قوت شناسایی و در صدد تقویت و اصلاح آنها بر آمد، امری که به شدت به آن نیاز داشته و بایستی بر نشست ها و تعارفات مرسوم ترجیح داده شود تا شاهد حداقلِ رشد و پیشرفت با وجود یک فرماندار بومی باشیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا