هرآنچه لازم بوده است را انجام داده ام/به طور میانگین ماهیانه ۹ میلیون تومان حقوق می گیرم

در نشست خبری شهردار سقز با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، روی مهمترین مسایل و مشکلات شهری که در حوزه اختیارات شهرداریست و نیز مواردی از جمله گزارش سازمان بازرسی، ارتباط شورا و شهرداری، دریافتی ها شهردار و کارکنان شهرداری، معوقات کارگری، وضعیت مالی شهرداری، پروژه های شهری و… مطرح شد.
به گزارش واکاوی، آنچه در نشست خبرنگاران با شورا و شهرداری در روزهای اخیر مورد توجه بود این نکته است که شورا معتقد است شهرداری در رخوت به سر برده و در مواردی از جمله گزارش سازمان بازرسی، جذب سرمایه گذار و انجام پروژه های عمرانی کم کاری کرده است. از سوی دیگر شهردار روز گذشته با رد این موارد گزارشی از عملکرد خود در این مورد به خبرنگاران ارائه داد.
در ابتدای این نشست شهردار سقز با اشاره به صحبت های این روزها در مورد حقوق خود گفت: بر اساس حکم موجود دریافتی من ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان است و با آیتم هایی از جمله سابقه کار، مدرک تحصیلی، منطقه محروم، منطقه جنگی، اضافه کاری و… متوسط دریافتی ام در هر ماه ۹ میلیون تومان است. وی در مورد ارقام عجیب و غریب حقوق معاونین و بعضی کارکنان خود نیز گفت: بنده هیچ نقشی در حکم و تعیین حقوق این افراد ندارم اما مطابق با سختی کار و تلاش این افراد اضافه کاری هایی به آنان تعلق می گیرد.
در ارتباط با نیروی کارگری نیز گفت حدود ۴۰ نفر از آنان بازنشست شده اند و برای جبران این نیروها مکاتبات مابین شورا و شهرداری انجام شده است و افرادی جهت مساعدت معرفی شده اند. همچنین حقوق کارگران به مدت سه ماه با تأخیر در پرداخت مواجه شده اما تلاش می کنیم تا قبل از عید قربان بخشی از آن را پرداخت کنیم.
شهردار در مورد گزارش سازمان بازرسی گفت: گزارش سازمان دارای ۳۰ بند ارشادی و ۱۷ بند تذکر است و از همان روز اول کاری اقدامات لازم انجام شده و مدارک و مستندات نیز به شورا ارایه شده است و در موضوع شهرک بهاران نیز مشغول دلیل تأمین هستیم و می خواهیم روند خود را طی کند.
شهردار سقز در پاسخ به اینکه جذب سرمایه گذار صورت نگرفته و پروژه قابل توجهی در سقز فعال نیست گفت: جذب سرمایه گذار کار ساده ای نیست و در سال ۹۷ علی رغم تلاش شورا و شهرداری به دلیل نوسانات بازار، تا کنون تمایلی برای سرمایه گذاری ابراز نشده است هرچند مذاکراتی از جمله با قرارگاه خاتم انجام شده است. از سوی دیگر بودجه امسال که ۴۴ میلیارد تومان است به صورت انقباضی بسته شده و حداقلِ این بودجه یعنی تنها ۲۰ درصد آن تحقق پیدا کرده است، به همین دلیل علی رغم فعالیت ۳۷ پروژه در سطح شهر، پروژه عظیمی را در بوجه امسال تعریف نکرده ایم.
چیا صالحی بابامیری با اشاره به اینکه تغییر ساختار معیوب شهرداری از اهداف و برنامه های اولیه ام بوده است گفت: این مهم با تغییر افراد و چهره ها متفاوت است هرچند تغییر در معاونت ها و استفاده از نیروهای متخصص می تواند جزئی از این تغییر باشد و در حد امکان این کار را انجام داده ایم و از سویی نیز با کسی عقد اخوت نبسته و بر روی منافع عمومی با کسی مماشات نخواهم داشت.
بحث بدهی های شهرداری نیز مطرح شد که شهردار سقز اعلام کرد در ۲۸ اسفند ۹۶ یک دستور از سوی هیأت مدیره بانک شهر دریافت شد که بانک شهر بدهی خود را از طریق تهاتر دریافت کند که بانک ملی مانع این کار شد، اما در روزهای اخیر اجازه این تهاتر به شرط پیدا کردن مشتری برای بانک شهر دریافت شد. همچنین بدهی یازده میلیاردی تأمین اجتماعی نیز تقسیط شد و زمین بلوار انقلاب در رهن این بدهی است تا زمانی که تسویه حساب کامل صورت گیرد.
در این نشست، بی توجهی و کم کاری در ارتباط با اِلمان شهری نیز مطرح شد که صالحی بابامیری گفت: نمونه طرح هایی از صاحبان ایده ها دریافت که پس از بررسی های لازم به شورا ارجاع داده خواهد شد، وی در مورد قول خود در جانمایی اِلمان “هەڵۆ” گفت: بر قول خود هستم و آنچه در توان باشد انجام خواهم داد.
لازم به ذکر است قبل از شروع این نشست، شهردار به همراه خبرنگاران از چند پروژه عمرانی از جمله احداث سه معبر در قەوخ، معبر ۷۰ متری مولانا در شهرک دانشگاه، معبر ۲۴ متری موکریان و ریبوار شرقی و غربی و سالن مدیریت بحران در بهارستان، ترمینال سقز و … بازدید کردند.