در گفتگو با تعدادی از مسئولان شهرستان

آخرین اخبار از وضعیت سقز همزمان با بارش برف سنگین

سرپرست شهرداری سقز در گفتگو با واکاوی ضمن گله‌مندی از شهروندان نسبت به حضور گسترده با خودروهای شخصی در سطح شهر گفت: از شهروندان می‌خواهیم در چنین وضعیتی رفت و آمد با خودروی شخصی در سطح شهر را به حداقل ممکن رسانده، از پارک خودرو در کوچه، خیابان و معابر به دلیل احتمال شکستن درختان خودداری کرده و همکاری و همراهی لازم را با نیروهای شهرداری که ساعات سختی را سپری می‌کنند داشته باشند.

علی محمدیان معاون عمرانی فرماندار:

راهداری سقز در مسیرهای دیواندره و بوکان در حال امدادرسانی است، در حال حاضر مسیر رفت سقز دیواندره در محدوده گردنه محمودآباد مسدود است و تعدادی ماشین در این مسیر گیر افتاده‌اند که اکثرا فاقد تجهیزات هستند. در صورت ادامه وضعیت، مسافران در ایرانخواه، صاحب و زائرسرای سقز اسکان داده می‌شوند.

رئیس هلال احمر:

مطابق اعلام پلیس‌راه، در مسیر بانه و مریوان مشکل چندانی وجود ندارد، اما نیروهای هلال احمر که تنها سه ماشین در اختیار دارند در مسیر دیواندره (محدوده گردنه محمودآباد)، بوکان و بانه مستقر و مشغول امدادرسانی هستند، مسیر رفت سقز دیواندره مسدود است که متأسفانه در حال حاضر حتی آمبولانس هلال احمر در میان انبوه ماشین‌های این مسیر گیر افتاده است، ولی مسیر برگشت تردد روان است. هماهنگی‌های لازم برای اسکان احتمالی مسافران انجام شده است.

رئیس اداره هواشناسی:

پیش‌بینی‌ها حاکی است که این موج بارشی که برف سنگینی به همراه داشت تا فردا قبل از ظهر بر منطقه حاکم است، اما موج بعدی از روز شنبه آغاز و تا روز دوشنبه ادامه دارد که البته بارش‌ها در این موج بیشتر به صورت باران خواهد بود.

به نظر می‌رسد کمبود امکانات عامل دیگر وضعیت موجود است، طوریکه پیام‌های رسیده به واکاوی حاکی است که مسافران زیادی در راه سقز مریوان مانده‌اند اما تاکنون به وضعیت آنان رسیدگی نشده است.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا