بازار آشفته رسانه در کردستان

رییس خانه مطبوعات و رسانه‌های کردستان از نابسامانی کمیت سرپرستی روزنامه‌های سراسری در کردستان ابراز تاسف کرد و افزود: متاسفانه واگذاری سرپرستی روزنامه‌های سراسری در استان صرفا منبعی برای درآمد و لابیگری جذب رپرتاژ و آگهی تیم خانوادگی در استان شده است.

شیروان یاری وعده داد برای دفاع از منزلت خبرنگاران واقعی و حرفه‌ای کردستان نسبت به بازرسی دفاتر سرپرستی روزنامه‌های سراسری در استان اقدام و سرپرست هر روزنامه‌ای فاقد دفاتر فعالیت باشد، نسبت به حذف نام آنان از خانه مطبوعات اقدام می‌شود.

به گفته رییس خانه مطبوعات و رسانه‌های کردستان محرز است که شماری از سرپرستان روزنامه‌های سراسری با اصول مقدماتی رسانه‌نگاری خبر، گزارش خبری و غیر خبری ومصاحبه مطبوعاتی آشنا نیستند و تنها درصدد جذب آگهی و رپرتاژ در استان محروم و غیرصنعتی کردستان هستند.

او برای حل این مشکل و اثبات این ادعا گفت: تعدادی از سرپرستی روزنامه‌های سراسری که عدم فعالیت حرفه ای رسانه‌ای آنان برهمگان عیان است، برای فرایند ورود به خانه مطبوعات آزمون گرفته می‌شود.

یاری از مافیای آگهی و رپرتاژ گیری در استان خبرداد و به صراحت گفت: شماری از دوستان با داشتن سرپرستی چند رسانه سراسری به نام خود، همسر، دوستان نزدیک، حیات اقتصاد نیمه جان روزنامه‌نگاری در استان را به شماره انداخته‌اند.

به گفته‌ی یاری شماری از این روزنامه‌های سراسری نه تنها بر دکه‌های مطبوعاتی توزیع نمی‌شوند، بلکه سرپرست این رسانه تنها چند نسخه را از طریق پست برای مدیر روابط عمومی اداره آگهی دهنده باپیوست فاکتور می‌فرستد که این یک درد جانکاه هست.

رییس خانه مطبوعات و رسانه‌های کردستان ثبت درخواست متقاضی هفته نامه، دوهفته نامه، ماهنامه، فصلنامه، پایگاه اطلاع رسانی در سامانه جامع امور رسانه‌های کشور را از دیگر آسیب‌های جدی در کشور عنوان کرد و گفت: زمانی واگذاری یک رسانه مکتوب حرمت داشت و سال ها طول می‌کشید که فرد متقاضی با اثبات هویت رسانه‌ای و ارایه رزومه حرفه ای در هیأت نظارت بر مطبوعات مجوز می‌گرفت؛اما هم اکنون هر فردی بی محابا در سامانه درخواست و بعد از مدت کوتاهی مجوز می‌گیرد.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا