خبرهای ضد و نقیض از وضعیت زندان سقز

از ساعتی پیش، خبرهایی مبنی بر خروج تعدادی از زندانیان از زندان سقز به گوش میرسد که هنوز منابع رسمی در مورد آن اظهارنظر نکردهاند. به محض اظهارنظر رسمی، واکاوی آن را به اطلاع عموم خواهد رساند.
تکمیلی
خبرگزاری فارس ادعا کرده که اطلاعات موثقی دارد که شامگاه امروز زندانیان زندان سقز شورش کرده و حدود ۸۰ نفر از زندان متواری شدهاند. شاهدان عینی میگویند، تعدادی از این زندانیان در حین فرار ماشینهای عبوری از مسیر را به زور از مردم گرفته و از محل گریختهاند.
ایرنا به نقل از منابع قضایی در استان کردستان نوشته است : زندانیان سقز بر اثر سهلانگاری زندانبان متواری شدند.
دادستان انقلاب و عمومی مرکز استان کردستان:
حدود هفتاد زندانی ساعتی پیش از زندان سقز متواری شدند که تعداد محدودی از آنها تاکنون خود را معرفی کردهاند و تعدادی دیگر از این زندانیان فراری هم شناسایی شدند و تیمهایی برای دستگیری آنها اعزام شده است.
یک منبع مطلع در گفتگو با واکاوی شایعات در مورد کشته شدن یک نفر در اتفاقات شامگاه امروز در زندان سقز را قویا تکذیب کرد.
واکاوی_اخبار سقز
فرار از زندان سقز