دو قدم مانده به انتخابات
با نزدیکتر شدن به روز انتخابات (۲۸ خرداد) صفبندی و گروهبندیهای جدید در سطح شهرستان سقز و استان کردستان در حال شکلگیری است. این موضوع در اردوگاه اصولگرایان و خصوصا ستاد ابراهیم رئیسی بیشتر خودنمایی میکند، اما اردوگاه اصلاحطلبان و اعتدالیون به دلیل نبود کاندیدای شاخص روند آرامتری را به خود میبیند.
ستاد حامیان رئیسی (سحر) در چند روز گذشته در سقز آغاز به کار کرد. انتصاب مسئولان در این ستاد برخی حواشی را به دنبال داشته و اکنون نیز مشخص نیست مسئولان ستاد اصلی و یا مردمی ابراهیم رئیسی چه فرد یا افرادی هستند.
از سوی دیگر نام عبدالناصر همتی دیگر نامزد تأیید صلاحیت شده در روزهای اخیر بیشتر شنیده شده و گفته میشود تلاشهایی برای متقاعد کردن اصلاحطلبان به حمایت از وی در جریان است. همچنین جستجوی نام همتی در اینترنت افزایش قابل توجهی داشته و استان کردستان در صدر جستجوگران قرار دارد.
ستاد این نامزد انتخاباتی در توییتی از انتصاب رؤسای ستاد در برخی از استانها خبر داده است. “جلال شریعتی” عضو شورای شهر سنندج کسی است که در این توییت از وی به عنوان رئیس ستاد همتی در کردستان نام برده شده است.
در کنار این دو طیف، برخی کنشها و موضعگیریهای سیاسی از سوی افراد مستقل که بیشتر فعالیتشان در حوزهی فعالیتهای مدنی تعریف میشود نیز موجب واکنش از سوی برخی افراد حاضر در جریان اصولگرای سقز شده است که گفته میشود تنشهایی نیز در پی داشته است.
در انتخابات شوراها نیز هرچند لیست نهایی نامزدهای انتخاباتی منتشر نشده اما افراد در فضای مجازی با تشکیل گروهها و کانالهای واتساپی و تلگرامی سعی در جلب توجه شهروندان دارند. در این حوزه هنوز از ائتلافهای احتمالی رونمایی نشده، به علاوه جای خالی برنامههای مدون برای بهبود اوضاع عمرانی، فرهنگی و اجتماعی به شدت خالی است.
محمد ابراهیم زارعی، معاون سیاسی استاندار کردستان و رئیس ستاد انتخابات استان گفته است: برای برگزاری انتخابات در سطح استان هزار و ۴۱۹ شعبه در نظر گرفته شده و ۳۰ هزار نفر نیز برای برگزاری انتخابات مشارکت میکنند.