سهم مرزنشینان سقز از ۲۴ هزار و ۹۶۰ کارت‌ هدیه‌ چقدر است؟

روز گذشته خبرگزاری دولت (ایرنا) خبر داد که ۲۴ هزار و ۹۶۰ کارت هدیه از محل اعتبارات استانی و کمک بنیاد مستضعفان و سایر نهادها در بین مرزنشینان و کولبران استان توزیع شده است.

اما از آنجا که سقز مرز رسمی ندارد و بازارچه سیف نیز فعالیتی ندارد لذا کولبران این شهر به صورت رسمی ثبت‌ نشده‌اند که البته فرماندار سقز ماه گذشته و در جریان کمک‌های بنیاد مستضعفان به کولبران کردستان از تلاش برای ثبت‌نام کولبران سقزی از طریق بانه خبر داد. اما مشخص نیست که آیا این کار انجام شده یا خیر و سهم کولبران سقزی که مانند سایر کولبران در معرض انواع خطرها قرار دارند چقدر است؟! همچنین روز گذشته سرپرست فرمانداری بانه از توزیع هشت هزار و ۲۷۵ عدد کارت هدیه هر یک به مبلغ ۲ میلیون ریال با هدف کمک به رفع مشکلات معیشتی در بین روستانشینان ساکن در شعاع ۲۰ کیلومتری مرز این شهرستان و در چهار بخش مرکزی، آرمرده، بوئین و نمشیر خبر داد، ولی اسمی از سقز برده نشده است‌.

در سقز ۲۲ روستا از جمله هرمیدول، بسطام، هنگه‌چینه، مام سیف‌الدین، سیانزار، سیفه‌تاله، میک، کانعمت، کاومله و… در شعاع ۲۰ کیلومتری مرز قرار گرفته‌اند. همچنین ۲ هزار و دویست خانوار در روستاهای سقز با کارت پیله‌وری از مرز ارتزاق می‌کنند. خوب است مشخص شود که سهم این خانوارها و در کل سهم مرزنشینان سقزی از این ۲۴ هزار و ۹۶۰ کارت هدیه چه میزان است!؟

مطالب مرتبط

یک دیدگاه

  1. سلام علیکم
    شهرسقزمرزی نیست. مردم این شهر عادت به کار روز مزد دارند متاسفانه اشخاصی که ملک کشاورزی دارند به دلیل اینکه حاصل کار ودستمزدشان را سالیانه در یافت می کنند درطول سال به عنوان فرد بیکار قلمداد شده وبه دنبال اضافه کار مازاد بر شغل اصلی خود هستند همین افراد آمار کذب بیکاران سقز را بالا برده و عرصه را بز بیکاران واقعی کسانی که فاقد هرنوع سرمایه شغلی هستند تنگ کرده است.
    بیش از هشتاد درصد مردم سقز چندشغله هستند تنها ممکن است پنج در ضد بیکار واقعی وجود داشته باشد که متاسفانه به دلیل طمع چند شغلی ها هرگز و هرگز برای بیکاران واقعی احقاق حق نمیشود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا