هرگز نمیرد آنکس که دلش زنده شد به عشق

به گزارش واکاوی، مجتمع فرهنگی تربیتی کودکان حاج افتخار امینی که توسط نوادگان آن مرحوم از جمله آقایان سعدی ، سیروس و آزاد امینی تأسیس شد، نقش مکانی را برای کودکانی دارد که به نحوی از نعمت والدین محروم بوده اما دست تقدیر به یاری آنان آمده و کودکان این مجتمع به یمن حضور افراد خوشنام این شهر در آن زندگی عادی خود را پیش می برند.

 

علاالدین اسعدی مدیرعامل این مجتمع در گفتگویی که با واکاوی داشت با بیان اینکه استارت این کار در سال های ۸۲ توسط نوادگان مرحوم حاج افتخار امینی زده شد گفت: بعد از طی تشریفات قانونی کودکان ۶ تا ۱۲ سال ابتدا با حکم دادستانی شهرستان به بهزیستی تحویل داده می شوند و بهزیستی نیز بنا بر ظرفیت ها و توانایی که در این مجتمع وجود دارد آنان را به ما تحویل می دهد، که در ابتدا و در سال ۸۶ این مرکز با ۶ کودک کار خود را آغاز کرد و هم اکنون این تعداد به ۲۳ نفر شامل ۱۵ پسر و ۸ دختر رسیده که در میان آنان هم اکنون ۱۳ سال به بالا نیز وجود دارد و ما نیز به مصداق شعر؛ “آب دریا را گر نتوان کشید/هم به قدر تشنگی باید چشید” امیدواریم بتوانیم آنان را روانه دانشگاه کنیم.

 

اسعدی هدف عمده از تأسیس این مجتمع را اینگونه بیان کرد که ضمن تامین مکان مناسب برای زندگی این دسته از کودکان، زمینه های لازم برای شکوفایی استعدادهای نهفتۀ این افراد فراهم گردد و به آنان القا شود که علیرغم کمبودهایی که ممکن است وجود داشته باشد اما زندگی تلاش به سوی زیباییهاست که جز با ترسیم هدف مشخص این زیبایی ها کشف نخواهد شد.

 

وی لازمه دستیابی به این اهداف را وجود امکانات سخت افزاری و نرم افزاری دانست که در مجموعه مذکور به شرح زیر وجود دارد: ۱۳ نفر پرسنل شامل مدیرعامل، شش مربی با تحصیلات مرتبط در حوزه علوم تربیتی، دو نفر به عنوان مسئولین فنی، روان شناس، حسابدار ، آشپز و خدمه که مشغول ارائه خدمت به این کودکان هستند. همچنین کلاسهای فوق برنامه برای آنان وجود دارد و ما همانند والدین سایر دانش آموزان مرتب پیگیر وضعیت درسی و انضباطی شان هستیم و در موارد لازم با تلاش روانشناس مجموعه و سایر دبیران سطح شهر که به صورت داوطلبانه مجموعه را یاری می کنند سعی در جبران کمبودها خواهیم داشت. همچنین از لحاظ سخت افزاری نیز سالن ورزشی،  آشپزخانه عمومی، آشپزخانه اختصاصی، کتابخانه، چهار واحد مستقل که هرکدام دارای هال، اتاق های مجزا، سرویس بهداشتی و … می باشد و نیز ۲ حیاط مجزا که دختران و پسران به راحتی می توانند در محوطه بازی و ورزش نمایند، علاوه بر این تمامی کودکان توسط سرویس هایی که در نظر گرفته شده است به مدارس رفت و آمد می کنند که مجموع هزینه های مجتمع را چهل درصد بهزیستی و مابقی نیز از محل مشارکت های مردمی تأمین می گردد.

مدیرعامل مجتمع فرهنگی-تربیتی حاج افتخار امینی در مورد زندگی روزانه این کودکان به واکاوی گفت: بچه ها به واسطه فضایی که در این مکان به وجود آمده است از میزان قابل توجهی آزادی عمل و آزادی سخن برخوردارند و سیاست هیات مدیره به گونه ایست که فضایی سازنده و مثبت و برایشان فراهم کند و آنچه خواسته درونی شان است را با مربیان و حتی هیات مدیره در میان بگذارند، علاوه بر این امکان رفت و آمدشان به بیرون به راحتی وجود دارد، حتی همراه مربیان به خرید می روند و برای اوقات فراغت شان نیز علاوه بر کلاس های فوق برنامه، اردوهای داخلی برای بازدید از مناطق دیدنی شهر و نیز اردوهای تفریحی در تابستان از جمله اردوی اصفهان در سال گذشته و اردوی شمال کشور در تابستان ۹۴ برای آنها تدارک دیده شده است. به همین دلیل از لحاظ درسی بیشتر آنان جزو شاگردان ممتاز مدارسی که در آن تحصیل می کنند هستند و در رشته های مختلف ورزشی نیز در ردیف همسالان خود دارای مقام کشوری می باشند.

لازم به ذکر است اعضای هیأت مدیره مجتمع حاج افتخار امینی عبارتند از: خانم فرشته اخوان و آقایان محمود امینی (رییس هیأت مدیره و بازنشسته آموزش و پرورش)، عطالله اسعدی (بازرس)، انور طاهری بازنشسته بانک ملی، حاج رحمان نادرسور، سعدی امینی، امیر سلطانی و مصطفی آسور.

علاالدین اسعدی مدیر عامل مجتمع حاج افتخار امینی به پاس قدردانی از حمایت های مردمی شهر سقز این شعر حافظ را پایان بخش این گفت و گو کرد:

هرگز نمیرد آنکس که دلش زنده شد به عشق/ ثبت است بر جریده عالم دوام ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا