لغو نشست شورای شهر سقز با خبرنگاران

نشست برنامه‌ریزی‌شده شورای شهر سقز با اصحاب رسانه که قرار بود عصر سه‌شنبه ۱۱ شهریور برگزار شود، به دلیل عدم استقبال خبرنگاران لغو شد.

بر اساس دعوتنامه‌ای که رئیس شورای شهر سقز به خانه مطبوعات و رسانه‌های این شهرستان ارسال کرده بود، این نشست با هدف شفاف‌سازی و هم‌اندیشی درباره مسائل شهری، شهرداری و شهروندان برنامه‌ریزی شده بود.

با این حال، بخش زیادی از خبرنگاران سقزی حاضر به شرکت در این جلسه نشدند و درنتیجه نشست لغو شد. آنها معتقدند شورای شهر و شهرداری در چهار سال گذشته نتوانسته‌اند پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای را به شکل مطلوب پیش ببرند و همین امر باعث شده سقز نسبت به شهرهای هم‌تراز خود عقب بماند.

خبرنگاران همچنین بر این باورند که شورا و شهرداری در مدت زمان باقی‌مانده از دوره فعالیت خود، حتی با وقت اضافه‌ای که دریافت کرده‌اند، عملاً زمان و توان چندانی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها ندارند. به همین دلیل، نشست‌های هم‌اندیشی بدون اقدام عملی را بی‌فایده دانسته و ترجیح داده‌اند در این جلسه حضور پیدا نکنند.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا