درخشش کاراته‌کاران سقزی در رقابت‌های کشوری

روابط عمومی اداره ورزش و جوانان سقز اعلام کرد که تیم کاراته این شهرستان در مسابقات کشوری سبک SKI که به میزبانی استان کردستان برگزار شد، توانست با حضوری پرقدرت خوش بدرخشد. این رقابت‌ها در بخش بانوان طی روزهای ۱۲ و ۱۳ شهریورماه ۱۴۰۴ و در تمامی رده‌های سنی برگزار شد. تیم بانوان سقز با ۱۳ شرکت‌کننده توانست با نمایشی قابل‌تحسین رقبای خود را پشت سر بگذارد.

در این مسابقات، ویانا کریم‌نیا، کلاره علیزاده، اسما کریم‌نیا، مونا امینی، هلینا فقری و نارین ویسی موفق به کسب مدال طلا شدند. همچنین ئەوین محمدپور، ثنا حقدار و لاوین محمدپور مدال نقره و ژوان زارعیان، سوما گل‌محمدی و ئەوینا رسولی مدال برنز را به دست آوردند. هدایت و سرپرستی این تیم برعهده الهه خدری بود.

در ادامه، روز ۱۴ شهریورماه، بخش پسران نیز با حضور ۱۳ نفر از ورزشکاران سقزی پیگیری شد. در این بخش، محمد سلیمی، فربد محمدی، مانی سلطانی، سامیار سیاه، هاوری نادری و بهراد بهرامی مدال طلا، سامان محمدی، نچیروان فرج‌زاده، ابوبکر امینی و میثم خدری مدال نقره و در نهایت آکام محمد پناهی، راستین اسدبختی و ساوان شکراللهی مدال برنز را از آن خود کردند. مربیگری تیم پسران بر عهده امید مهرپویا، کمک‌مربیگری با هیوا امینی و سرپرستی تیم با فریدون محمدی بود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا