واقعا مرد اونیه که پای قولش وایسه؟!

در نشست رسمی کمیسیون عمران مجلس، محسن بیگلری، نماینده سقز و بانه، در اعتراض به تکرار وعده‌های وزارت راه و شهرسازی درباره فرودگاه سقز، با گفتن جمله «مرد اونیه که پای قولش وایسه» از پاسخ‌های وزیر قانع نشده و خواستار ارجاع سؤال به صحن علنی مجلس شد.

گویا در جریان جلسه‌ای با حضور وزیر راه و شهرسازی و معاونان او در روز ۱۴ آبان، نماینده سقز و بانه موضوع فرودگاه سقز را مطرح کرده است، پروژه‌ای که با هزینه بیش از دو هزار میلیارد تومان و پوشش یک و نیم میلیون نفری منطقه همچنان بدون پرواز است.

محسن بیگلری در واکنش به وعده‌های تکراری مقامات این وزارتخانه با جمله‌ “مرد اونیه که پای قولش وایسه!” گفته که از پاسخ‌ها قانع نشده و خواستار ارجاع سؤال به صحن شد و گویا قصد ترک جلسه را داشته که ویدئو در آنجا تمام می‌شود.

فارغ از جنسیت‌محور بودن عبارت مورد استفاده، مفهوم اصلی سخن نماینده یادآور اهمیت “وفای به عهد” در مسئولیت‌هاست؛ اصلی انسانی که نه به مرد یا زن بودن، بلکه به صداقت در عمل بازمی‌گردد.

اما خوب است یادآوری شود که نماینده فعلی نیز با وعده‌هایی چون جذب سرمایه‌گذار، جلوگیری از خام‌فروشی معادن، آب رسانی به ۵۴ روستا و آبی شد ۶ هزار هکتار زمین از سد چراغ ویس، افزایش سهمیه بیمه کارگری و ده‌ها وعده دیگر مجددا به مجلس راه یافت!

البته نباید انکار کرد که در موضوع جاده سقز_بوکان و فرودگاه سقز پیگیری‌های بهتری در جریان است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا