نمایشگاه نقاشی رنگ روغن

این روزها نگارخانهی مجتمع فرهنگی ارشاد سقز شاهد برپایی نمایشگاه نقاشی رنگروغن از دو جوان هنرمند سقزی- فردوس محمدی و پریسا محمدی است. این نمایشگاه شامل ۳۲ اثر رنگروغن، ورقطلا، مخمل و اکرولیک از آثار منتخب این دو هنرمند نقاش می باشد.
فردوس و پریسا محمدی که دانشآموختهی رشته معماری هستند به مدت ۶ سال است زیر نظر اساتیدی همچون هیوا ابراهیمی آموزش نقاشی می بینند و با برپایی این نمایشگاه گروهی اولین حضور خود را در دنیای هنر نقاشی تجربه می کنند.
فردوس در گفتگو با واکاوی در خصوص سبک و تکنیک به کار رفته در آثار به کار رفته در این نمایشگاه گفت” در این نمایشگاه بیشتر از سبک رئال استفاده کردهایم و تکنیک به کار رفته در این آثار رنگروغن، ورقطلا، مخمل و اکرولیک می باشد که با الهام از مناظر طبیعی و تلفیق چهره انسان با حیوانات خلق شدهاند.
این نمایشگاه تا روز یکشنبه ۱۰ آذرماه تمدید شده و در دو نوبت صبح و عصر پذیرای علاقمندان به هنر نقاشی است.