آشفته‌بازار میدان میوه و تره‌بار سقز

پس از دو روز، میدان میوه و تره‌بار سقز فعالیت خود را از سر گرفت، البته این چندمین بار در سال‌های اخیر است که کسبه این میدان برای رسیدن به خواسته‌های خود از جمله احداث میدان میوه و تره‌بار جدید و نیز جلوگیری از مغازه‌های احداثی در جلو میدان مذکور فعالیت خود را متوقف می‌کنند. در این‌باره چند نکته مشهود است:

جدا از اینکه میوه در سقز به لحاظ کیفیت از شهرهای اطراف پایین‌تر و به لحاظ قیمت بالاتر است اما به لطف وانت‌های میوه‌فروش در گوشه و کنار شهر _که البته ایرادهای اساسی هم به این موضوع وارد است_ ممکن است عدم فعالیت یکی دو روزه‌ی میدان میوه و تره‌بار آسیب چندانی به بازار میوه سقز نرساند، چرا که منبع تأمین بار عمده‌ی این وانت‌ها شهرهای اطراف هستند و نه میدان میوه و تره‌بار سقز.

در همه جای ایران مدیریت میادین میوه و تره‌بار بر عهده‌ی شهرداری‌ است و این از بد روزگار است که شهرداری این شهر توان مدیریت این وضعیت را ندارد و هر از گاهی شاهد چنین آشفته بازاری هستیم.

مجوزهایی که در چند سال اخیر از سوی افراد حقیقی و حقوقی جهت احداث میدان میوه و تره‌بار در جریان است یا مانند بسیار امور دیگر در این شهر دچار بوروکراسی سخت اداری شده و یا بوی نوعی انحصار طلبی از آن می‌آید.

بدتر اینکه، ظواهر امر نشان می‌دهد چنین موضوع مهمی که به صورت مستقیم به تک تک شهروندان مربوط است در حد موضوعات شخصی بین چند فرد حقیقی و حقوقی تقلیل یافته است.

باید از این افراد پرسید: آیا در این کشاکش، دیواری کوتاه‌تر از دیوار مردم _بستن میدان و متعاقب آن احتمال افزایش قیمت‌ها_ نیافته‌اید؟ و یا لغو مجوز بهره‌برداری میدان میوه و تره‌بار در کارگروه ماده ۶ _که فرماندار در رأس آن قرار دارد_ آیا صرفا بر اساس بر اساس منافع شهر بوده یا دلایل دیگری دارد و شهروندان از آن بی‌خبراند؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا