نگرانی از برخی احکام صادره برای معلمان در آستانه سال تحصیلی جدید

در حالی که آموزش و پرورش کردستان با کسری ۵۰ هزار ساعت معلم برای سال تحصیلی پیش‌رو مواجه است، صدور احکام قضایی برای برخی معلمان این استان، موجی از نگرانی را در میان جامعه فرهنگیان ایجاد کرده است.

همزمان با نزدیک شدن به آغاز سال تحصیلی و کسری پنجاه هزار ساعت معلم در سال تحصیلی پیش‌رو در استان کُردستان، خبرها حاکی از صدور حکم تعدادی از معلمان در شهرهای سنندج، سقز و دیواندره است که شامل کسری حقوق، بازنشستگی پیش از موعد و حتی اخراج برخی از فرهنگیان می‌شود.

پیش از این مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان تأکید کرده بود که احکام در دست پیگیری است و تاکنون مورد قطعی از اخراج گزارش نشده و مسیر قانونی هم برای اعتراض فراهم شده است!

همچنین استاندار کردستان نیز در اردیبهشت‌ماه تأکید کرده بود که پرونده‌های معلمان باید به صورت عادلانه و شفاف بررسی شود، چرا که حل مشکلات این قشر به تقویت سرمایه اجتماعی استان کمک می‌کند.

ناظران معتقدند هم‌زمانی کمبود شدید معلم با صدور احکام اینچنینی برای فرهنگیانی که سال‌ها برای عدالت آموزشی تلاش کرده‌اند، موجب نگرانی است. به گفته آنان، تضعیف موقعیت معلمان در آستانه سال تحصیلی می‌تواند تبعات منفی بر نظام آموزشی، دانش‌آموزان و سرمایه اجتماعی استان داشته باشد و بنابر این بر بازنگری در این احکام توصیه دارند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا