دبیر هفدهمین جشنواره تئاتر کوردی سقز؛

۳۹ اثر از ایران، ترکیه، عراق و سوریه به دبیرخانه ارسال شده است

دبیر هفدهمین جشنواره تئاتر کوردی سقز در یک نشست خبری با عنوان اینکه این دوره از جشنواره در نیمه دوم اسفندماه برگزار می‌شود گفت: ۳۹ کار از ایران و کشورهای ترکیه، عراق و سوریه به دبیرخانه ارسال و بازبینی شده است که ۱۰ کار (۴ کار از خاج کشور و ۶ اثر داخلی) انتخاب و در بخش رقابتی شرکت می‌کنند.

فریدون حامدی گفت: در بین کارهای داخلی، هنرمندان استان‌های کردستان، آذربایجان‌غربی و کرمانشاه بیشتر آثار را برای بازبینی ارسال کرده‌اند.

حامدی با بیان اینکه پیشتر آثار خارجی در بخش مسابقه، حضور نداشتند، افزود: در این دوره به دلیل توجه به حرفه گرایی و بالابردن سطح رقابت، آثار خارجی با آثار داخلی رقابت خواهند کرد.

دبیر جشنواره، استقبال گسترده مردمی و مداومت در برگزاری را دو ویژگی شاخص این رویداد هنری و فرهنگی برشمرد و افزود: توجه به برگزاری کیفی، نظم و انضباط مالی، اجرایی و اداری، اهمیت نقد در بررسی کارها، واکاوی لایه‌های درونی نمایش در نقدها، برگزاری به شیوه خلاقانه، نوآوری در جشنواره، برگزاری جشنواره عکاسی و توجه به رفاه تماشاچیان و رونمایی از کتاب در دستور کار مجریان این دوره قرار دارد.

حامدی پیرامون هزینه برگزاری جشنواره هم گفت: ۵۰ درصد هزینه جشنواره توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان تأمین شده است و ۵۰ درصد دیگر آن توسط شهرستان تامین خواهد شد.

وی تصریح کرد: به صورت رسمی با سندیکاهای تئاتر شهرهای کرکوک، دهوک، سیلمانیه و ئامید، وارد مذاکره شده‌ایم تا آثار جشنواره تئاتر کُردی سقز به این جشنواره‌ها هم راه یابند.

حامدی با عنوان اینکه تمامی هنرمندان سقز نسبت به این جشنواره عِرق و تعصب دارند گفت: ثبت جشنواره در تقویم وزارتخانه و معرفی سقز به عنوان شهر خلاق تئاتر از دغدغه‌های اصلی هنرمندان است.

ضرورت همدلی هنرمندان و گروه‌های نمایش و استفاده از توان تمام گره‌های نمایشی برای کادر اجرایی جهت برگزاری مناسب این رویداد، تولید محتواهای فاخر برای نشر، فراهم سازی بسترهای مناسب برای دیدن نمایش‌ها توسط عموم مخاطبان، برگزاری جشنواره‌های جنبی چون رسانه و نمایش‌نامه نویسی، تجهیز سالن‌های برگزاری، تقویت محتوای بولتن‌ها، استفاده از توان خبرنگاران و خانه مطبوعات در بخش روابط عمومی جشنواره و ثبت در تقویم جشنواره‌ها از مواردی بود که خبرنگاران پیرامون آن صحبت کردند.

در این نشست همچنین هیوا حاج محمدی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، هیوا اسدبیگی، دبیر اجرایی جشنواره، وریا شاکری و کمال نوجوان از اعضای دبیرخانه این رویداد نیز حضور داشتند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا