اضافهکار ۸ ماه پرستاران کردستانی پرداخت نشده است
سیامک واحدی پیشاز ظهر امروز در مراسم روز پرستار که در دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزار شد، اظهار داشت: از لحاظ علمی به کسی پرستار میگویند که مدارج علمی و دانشگاهی را گذرانده و با تخصص خود در آزمونهای پایان ترم قبول شده باشد.
وی گفت: در کشور ما روز تولد حضرت زینب(س) را روز پرستار عنوان کردهاند و این افتخاری است که پرستاران الگو و اسوه خود را حضرت زینب(س) میدانند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: ایثار پرستاری یک شغل نیست و خیلی از مواقع بدون درخواست مالی و خودنمایی کردن به هر شخصی کمک میکنند.
وی ادامه داد: پرستاران سنگ بنای وزرات بهداشت هستند و بدون آن ها فعالیتهای بخش بهداشت و درمان انجام نشدنی است.
واحدی افزود: در طرح تحول نظام سلامت پرستاران یکی از بازوان موفقیت این طرح بودند و اکنون موجب شدهاند تا کمترین هزینهها به بیماران تحمیل شود.
وی اظهار کرد: برابر استانداردهای دنیا تعداد پرستار باید ۲ برابر تخت بیمارستانی باشد و به ازای هر هزار نفر یک نفر پرستار وجود داشته باشد.
۲۳۶۷ پرستار در استان کردستان مشغول خدمترسانی هستند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در استان دو هزار و ۳۶۷ پرستار داریم که بسیار کمتر از تعداد تختها بوده و اگر ظرف ۲۰ سال آینده در کردستان مهاجرت و بازنشسته نداشته باشیم میتوانیم به آماری که مطرح شده برسیم.
وی گفت: پرستاران، جایگاه والایی دارند و فرصت خدمت یک فرصت برجسته است و باید قدر آن را بدانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه صداقت در امورات سبب اعتلای کشور میشود، خاطر نشان کرد: در آینده نزدیک طرحی را در دانشگاه علوم پزشکی پیاده میکنیم که تمامی افراد بر روی دفتر کارشان برنامههای هفتگی را ذکر کنند و هرجا میرود صادقانه بگوید که کجا است.
وی گفت: باید قدر ثانیهها را بدانیم و از هر ثانیهای برای عبادت استفاده کنیم؛ به فکر هم لباسها و همکاران خود باشیم و در زمانی که مشغول کار هستیم به بیماران بها داده و برایشان وقت بگذاریم.
پذیرش دانشجو در دانشکده پرستاری شهرستان سقز در سال آینده
واحدی با بیان اینکه باید سطح علمی و دانشگاهی پرستاران ارتقاء یابد، افزود: برخی از پرستاران ایستا شدهاند و این را نقطه پایان خود میدانند اما خوشبختانه کارهای علمی صورت گرفته تا پرستاران بتوانند راحت به ادامه تحصیل بپردازند.
وی با اشاره به اینکه کارانه پرستاران تا پایان اردیبهشتماه پرداخت شده است، اظهار کرد: استان کردستان نخستین استانی است که تا اردیبهشت مزایا و کارانه پرستاران خود را پرداخت کرده است و سایر استانها بسیار عقبتر هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: سال آینده دانشکده پرستاری شهرستان سقز دانشجو رشته پرستاری پذیرش می کند.
منبع: تسنیم