انجمن ملی توت فرنگی ایران در استان کردستان استقرار می‌یابد

 سیدکمال حسینی پیش‌از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که در محل اتاق بازرگانی سنندج برگزار شد، با تأکید بر اینکه رسانه یکی از بازوهای تأثیرگذار، توانمند، آگاه و با ذکاوت است، اظهار داشت: خبرنگاران وجدان بیدار جهان و تصویرگر زمان خویش‌اند که سلامت فرهنگی، فکری و اقتصادی هر جامعه ای مرهون تلاش‌ها و کوشش‌های خالصانه آنهاست، چراکه رسانه می‌تواند نقاط ضعف و قوت را شناسایی و فرصت‌ها و تهدیدها را منعکس سازد.

وی با ذکر اینکه اقتصاد کشور و به تبع آن استان کردستان دارای فراز و شیب‌هایی بوده است، افزود: برای اینکه جایگاه بخش خصوصی به عنوان رابط بین فعالان اقتصادی و دولت، جایگاه محکم‌تری باشد می‌طلبد که چارچوب‌ها و زیرساخت‌هایی تهیه و تدوین شود تا برای انتقال مشکلات آحاد جامعه به دولت‌مردان به کار گرفته شوند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج، با اعلام اینکه تحت پوشش قرار دادن تمامی صنف‌ها زیر چند حمایتی اتاق بازرگانی الزامی کلیدی در مقوله اقتصاد استان است، تصریح کرد: به همین خاطر در سال ۹۰ در راستای قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار و هم‌چنین اینکه بتوان تمامی تشکل‌ها را تحت پوشش قرار داد تدوین شد.

وی با تأکید بر اینکه اتاق باید بتواند نظرات بخش خصوصی را به گوش دولت و مجلس برساند، ادامه داد: در سال ۸۸ فقط یک تشکل در استان وجود داشت اما خوشبختانه تعداد این تشکل‌ها امسال به ۱۲ تشکل رسیده که می‌توان به انجمن صادرکنندگان، کانون زنان کارآفرین، شرکت‌های صنعت فرش و تشکل مصالح ساختمانی اشاره کرد.

حسینی با اعلام اینکه در راستای کمک به ثبت قانونی انجمن‌ها که یکی از وظایف و اختیارات اتاق بازرگانی است تلاش‌های شایان توجهی شده است، خاطرنشان کرد: انجمن ملی توت فرنگی ایران در استان کردستان استقرار می‌یابد و مراحل ثبت نهایی آن تا پایان دی‌ماه سال‌جاری صورت خواهد پذیرفت.

وی با ذکر اینکه اتاق بازرگانی تریبونی آزاد و غیرانتقاعی است که در راستای کمیسیون محور بودن خود، شخصی نبودن و دخیل شدن افکار جمعی در امورات خود هشت کمیسیون را در حوزه‌های مختلف فعال ساخته است، اظهار کرد: اعضای هیأت رئیسه کمیسیون‌ها از بدنه خود اتاق بازرگانی است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج با بیان اینکه زیر نظر این کمیسیون‌ها ۹ کمیته تخصصی با عضویت ۵۵۲ نفر فعال شده است، گفت: با توجه به اینکه یکی از مسایل مهم و اصلی اتاق بحث آموزش است تلاش شد تا در غالب کمیته‌های تخصصی ۷۳۷۸ نفر ساعت دوره آموزشی برگزار شود.

وی با تأکید بر لزوم نهادینه کردن امر تولید در استان و استفاده از کالای داخلی عنوان کرد: این مهم از جمله دغدغه‌های مهم اتاق بازرگانی و بخش خصوصی است و باید تلاش کرد فرهنگ‌سازی لازم در خصوص اهمیت از تولیدات داخلی در اذهان عمومی ایجاد شود.

حسینی در پایان روز ملی صادرات را گرامی داشت و یادآور شد: هفت نفر از صادرکنندگان نمونه استان کردستان در این روز تجلیل خواهند شد.

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا