بحران ادمه‌دار نوبت‌دهی درمانگاه، صبوری سقزی‌ها و سکوت مسئولان+واکنش شبکه بهداشت

بحران نوبت دهی مراکز درمانی که هیچگونه مدیریت و ساماندهی از لحاظ نوبت، شیفت کاری پزشکان و حضور متخصصان به تعداد کافی در آن دیده نمی شود دامن شهروندان سقزی را گرفته و این موضوع کماکان از سوی مسئولان نادیده گرفته می شود.

در اخذ نوبت اینترنتی که امید می رفت مشکلات مردم در مراجعه به پزشکان ساماندهی شود اکنون خود به معظلی جدی برای شهروندان تبدیل شده و گاهی باید هفته ها منتظر ماند تا بلیط پزشک موردنظر را رزرو کرد.

باز هم می توان از دل این مشکل بحران وضعیت بهداشت و درمان را در سقز یادآوری کرد، چراکه شهروندان مجبورند برای برخی بیماری ها همچون بیماری های قلبی، گوارشی، سرطانی و… راهی شهرهای دور و نزدیک شوند که مشکلات آن به مراتب بیشتر خواهد شد. همه مسئولان از وضعیت سیستم نوبت دهی بیمارستان آگاه هستند، اما چرا فکری برای رفع این مشکل نمی شود؟ چرا با رایزنی با دانشگاه علوم پزشکی و تلاش جدی برای جذب متخصص در رشته های مورد نیاز فکری به حال این مشکل نمی شود؟

بهداشت و درمان سقز در دوره مدیریت جدید شاهد پیشرفت خاصی نسبت به دوره قبل نبوده است، حضور پزشکان متخصص و فوق تخصص نه تنها بهتر نشده بلکه شاهد رفتن کسانی همچون دکتر صادقی (فوق تخصص گوارش) هستیم که منشأخدمات درمانی مناسبی برای شهروندان سقزی بودند. هرچند به نظر می رسد نقش اداره دارایی در رفتن دکتر صادقی پررنگ بود اما شبکه بهداشت نیز جدیتی برای جلوگیری از این موضوع و حداقل جایگزینی فردی به جای وی نشان نداد. در موضوع اخذ نوبت اینترنی نیز صرف انداختن مسئولیت بر روی دوش استان مشکلی از مردم دوا نخواهد کرد، مدیر شبکه بهداشت صراحتا بگوید که تقصیر متوجه چه کسی است و خود برای رفع آن چه کرده است؟

این روزها که کم کم تجربه مدیریتی رئیس شبکه بهداشت سقز بالا می رود، تلاش وی نیز بیشتر بر روی نزدیک شدن به نماینده متمرکز شده است. شهروندان ضمن همراهی و همدلی مدیران و مسئولان با یکدیگر، از آنها جدیت در کار و تلاش می خواهند.

واکنش مدیریت شبکه بهداشت شهرستان سقز

قابل توجه مردم فهیم شهرستان سقز و مسئولین سایت واکاوی:

همانگونه که قبلا نیز اعلام شده سامانه نوبت دهی درمانگاه تخصصی شهرستان سقز در دانشگاه علوم پزشکی بوده و ارتباطی به شهرستان ندارد. در ماههای اخیر تعداد بیماران هر متخصص حداقل به ۲۰ مریض در هر درمانگاه رسیده است، البته حضور کمتر متخصصین بعلت اتمام طرح تمام وقتی برخی از این عزیزان می باشد.

در دوره فعالیت مدیریت جدید، تمام توان خود را برای راه اندازی بیمارستان شفا گذاشته و رایزنیهایی با معاونت درمان دانشگاه و قائم مقام وزیر بهداشت در زمینه افزایش تعداد متخصصین انجام شده است.

در مورد آقای دکتر صادقی به علت اتمام تعهدات قانونی و دایر نمودن مطب در شهر دیگر و قبل از حضور مدیریت جدید شبکه قصد رفتن از سقز را داشتند و علیرغم نداشتن پروانه مطب چند ماهی با همکاری این شبکه و به منظور رفاه حال همشهریان اقدام به طبابت کردند و نهایتا با صلاحدید و تصمیم خود سقز را ترک کردند.

در نهایت مسایل حاشیه ای و غیر تخصصی به مدیریت شبکه مرتبط نیست و تعامل با مسئولین شهرستانی از اصول لاینفک کاری هر مدیری می باشد که صد البته در زمینه پیشبرد مسایل و مشکلات سیستم بهداشت و درمان بوده است و خارج از عرف اداری نبوده و نیست. البته عزیزان اذعان دارند که هیچ اداره ای نمیتواند به تنهایی و جزیره ای و بدون تعامل با سایر مسئولین بر مشکلات پیش رو فایق آید.

توضیحات داده شده صرفا به احترام کسانی بود که مطلب درج شده در کانال واکاوی را مطالعه نموده اند و حق داشتند نظرات بنده را هم بخوانند. خداوند قاضی مطلق و ناظر بر اعمال تمامی ماست.

مطالب مرتبط

‫2 دیدگاه ها

  1. فعلا که تمام تلاش حضرات معطوف شده به افتتاح بیمارستان جدید که قراره بخشهایی از بیمارستان امام خمینی به اونجا منتقل بشه.یعنی فقط قراره لباسی نو برای قامت بیمار و نحیف مشکلات درمان سقز دوخته بشه .
    مردم از تشخیص بیماری تا درمان آن با مشکلات عدیده ای روبرو هستند و تنها راه کار مسئولین برای مردم این بوده که « مردم مراقب باشند بیمار نشوند».

  2. نگران نبشید آغا سعدی .وقتی مدیر شبکه ودرمان در مقابل برخی پزشکان متخصص وعمومی که برای زیبایی شکم ،بینی وصورت چه بلایی بر سر مردم می آورند سکوت اختیار کرده اند .دیگر تعجب نکنید درمانگاه ونوبت فدای سرتان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا