بکارگیری نیروی انسانی “پردیس سینمایی مهر سقز” از چه طریقی صورت گرفت؟

آغاز به کار “پردیس سینمایی مهر” سقز و اکران یک فیلم همزمان با سراسر کشور برای آنها که قدیمیتر هستند و به سینما علاقمند، تداعیگر سه دهه قبل و صفهای طولانی تهیه بلیط بود و برای نسل جوان نیز تجربه ناب دیدن فیلم در یک مکان مسقف با چندین نفر از همشهریان و در کل، این کار را میتوان یک حرکت فرهنگی و عمرانی ماندگار در سقز نام گذاشت.
اما این همهی ماجرا نیست! در بدو آغاز به کار پردیس سینمایی، کمتر کسی پرسید که نیروهای این مرکز فرهنگی (از جمله مدیریت و سایر کارکنان) چگونه و از چه طریقی به کار گرفته شدند؟ سینما و پردیس سینمایی برای استفادهی عموم شهروندان است و بنابر این طبیعی است که ایجاد فرصت برابر برای کسانی که در این حوزه فعالیت دارند یک مطالبه باشد، یعنی در حالت طبیعی و پس از فراخوان و تعیین معیارهای عمومی و تخصصی، فرد یا افرادی که بیشترین امتیاز را کسب کردند در آن جایگاه قرار بگیرند! آیا در مورد سینمای سقز این اتفاق افتاد؟
برای پیگیری این موضوع، واکاوی با «امین مرادی» رئیس حوزهی هنری استان کردستان تماس گرفت که وی پاسخ به این سؤال و روشنگری در مورد آن را به سفر روزهای آیندهی خود به سقز موکول کرد.