حضور گروه صنعتی شیشه و بلور کاوه در سقز، چقدر جدی است؟

بارها از دعوت و حضور سرمایه‌گذاران و به اصطلاح غول‌های صنعتی و خدماتی و … در سقز شنیده‌ایم، اما بسیاری از اینها فقط در حد حرف و حدیث باقی می‌ماند! وگرنه هم‌کنون سقز باید قطب صنعتی و تجاری منطقه می‌بود. آخرین مورد که این روزها زیاد از آن بحث می‌شود حضور گروه صنعتی شیشه و بلور کاوه در سقز است! چقدر می‌توان امیدوار بود که این کار به سرانجام می‌رسد؟

ماجرا از اینجا شروع شد که هفته گذشته فرماندار سقز به همراه هیأتی، سفری به مراغه داشته و در آنجا از کارخانه‌های شركت كاوه سودا، توليد كننده كربنات سديم سبک و سنگين و شركت شيشه آسا فلوت، توليد كننده انواع شيشه‌های فلوت، آينه و رفلكس واقع در شهرک صنعتی ورجوی بازدید کرده است.

کریمیان در این یازدید ضمن معرفی ظرفیت‌های سقز برای سرمایه‌گذاری، از گروه صنعتی شیشه و بلور کاوه خواسته است تا نسبت به سرمایه‌گذاری در سقز اقدام کنند.

فرماندار سقز در گفتگو با واکاوی گفت: در این بازدید از ظرفیت‌های سقز از جمله نزدیکی به مرز و بازارچه‌ها مهم صادراتی و اقتصادی همچون باشماق و سیرانبند و منطقه ویژه اقتصادی، اتمام فرودگاه در آینده نزدیک، معادن سیلیس و … که طی اکتشافات سال ۹۶ شناسایی شده‌اند سخن به میان آمد که با استقبال این گروه صنعتی مواجه شده است.

کریمیان اشاره کرد: سابق بر این مذاکرات گروه صنعتی کاوه برای حضور در سقز به جایی نرسیده که این باعث دلسردی آنان شده بود، اما این‌بار عزم طرفین برای اخذ نتیجه جزم است و پیشنهادهای ما با استقبال هیأت مدیره در تهران مواجه شده است.

پیگیری‌های واکاوی از صحت و سُقم ماجرا حاکی‌است که این موضوع جدی است و پیرو آن احتمالا طی هفته جاری یا اوایل هفته آینده هیأتی از گروه شیشه و بلور کاوه وارد سقز و مطالعات کارشناسی در این زمینه را آغاز کنند.

این گروه در صدد است صفر تا صد کار اعم از انتخاب معدن و خرید آن، اختصاص زمین برای کارگاه، تولید، بسته‌بندی، فروش و حتی صادرات را خود انجام دهد. فرماندار سقز در این‌باره گفت: در صورت نتیجه‌بخش بودن مطالعات و اخذ مجوز از نهادهای مربوطه همچون استانداری و سازمان صمت استان، مراحل اخذ مجوز در کمترین زمان ممکن صورت خواهد گرفت تا این گروه کار خود را در سقز آغاز کند که هم تولید را به ارمغان می‌آورد و هم اشتغال را.

حال باید منتظر ماند و دید فاصله حرف و عمل چقدر است!

گروه صنعتی شیشه کاوه در سال ۱۳۶۱ با هدف تأمین انواع ظروف شیشه‌ای خانگی فعالیت خود را با تأسیس کارخانه بلور شیشه در شهر صنعتی کاوه آغاز کرد.

این گروه صنعتی در سال ۱۳۷۹ فعالیت‌های خود را در زمینه تولید شیشه گسترش داده و کارخانه شیشه تخت و آیینه ایران فلوت را راه اندازی و شروع به تولید شیشه های فلوت با آخرین فن آوری‌های ساخت شیشه کرد این محصول بواسطه شیشه گداخته روی بستر قلع مایع بدست می‌آید.

این مجموعه هم اکنون با بیش از ۳۵ سال تجربه به عنوان بزرگترین تولید کننده شیشه و بلور در بخش خصوصی در کشور ایران و منطقه شناخته می‌شود. در حال حاضر فعالیت‌های این گروه در چهار حوزه کسب و کار شامل بلور یا ظروف شیشه ای ، شیشه‌های تخت، مواد اولیه صنعت شیشه و صنایع پتروشیمی دسته بندی می‌گردند.

بر اساس آخرین اطلاعات و به گفته مسئولان این شرکت، بیش از ۱۲ هزار نفر در گروه صنعتی شیشه و بلور کاوه مشغول کار هستند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا