در انتخابات اتاق بازرگانی، به چه کسی رأی ندهیم؟
مسعود حسن نژاد| فعال اقتصادی
شنبه ۱۱ اسفند انتخابات نهمین دوره اتاق بازرگانی، صنایع ،معادن و کشاورزی سنندج برگزار می شود. بدون شک بی تفاوتی نسبت به این اتفاق، نتایج زیانباری برای اتمسفر اقتصادی استان و در نتیجه برای فعالان بخش اقتصادی آن به همراه خواهد داشت و هیأت نمایندگانی که با رأی پایین انتخاب شوند، نه مشروعیت لازم را خواهند داشت و نه کارایی لازم و پاسخگویی مورد انتظار. بهمین دلیل حضور حداکثری صاحبان رأی، در پای دستگاههای رأی گیری واجب و از نظر حرفه ایی الزامی است.
اکنون که حداقل یک دلیل برای شرکت در انتخابات وجود دارد، مسأله این است به چه کسی رأی داده شود؟ بی گمان، بررسی و کنکاش معیارهای مطلوب نامزدهای در صحنه برای رأی دهنده می تواند وی را به نتیجه دلخواه برساند اما چون واکاوی پیشینه و توانایی های اجرایی نامزدهای نمایندگی اتاق احتیاج به غور و زمان لازم دارد، فلذا تشخیص یا بررسی آداب و رفتارهای نامناسب شأن یک عضو اتاق، معیار سنجش سهل الوصولی می شود برای تشخیص مطلوب. پس توصیه می شود به چه نامزدهایی رأی ندهیم؟
به کسانی که تلاش زیادی میکنند تا خودشان را اثبات کنند و خودنمایی را با اعتماد به نفس اشتباه می گیرند، و همچنین کسانی که از نظر فکری رشد نمی کنند و استعداد پوپولیست شدن دارند و به جای سکوت، دروغ میگویند، اینان نمی دانند جهل چیست و تفاوت بین توهم و غیر توهم را نمی دانند و برای جلب اعتماد دیگران پیامهای متناقض و متضاد می فرستند. خود را عالم می پندارند و در همهی زمینه ها نظر میدهند و بدون فکر قضاوت می کنند، در واقع خمیر مایه ذهنی آنها به این صورت است که ۲۰ درصد سوال می کنند و ۸۰ درصد اظهار نظر می کنند و به هر شخصی نگاه عاقل اندر سفیه دارند.
پس نمی بایست به اشخاصی رأی داد که خود بزرگ بین هستند و در استفاده از کلمات و عبارت بسیار کم دقت می باشند، تعداد اشتباه هایشان بسیار بالاست و اشتباهات پیشین را بارها تکرار می کنند، حرف های تکراری میزنند و دایره واژگان ذهنی بسیار محدود دارند. اینان حرفهای نسنجیده زیاد می زنند و به راحتی بر دیگران القاب میگذارند و بدگویی می کنند و بدی دیگران را می خواهند.
به کسانی رأی ندهیم که وقت شناس نیستند و نوبت را رعایت نمی کنند و رعایت حقوق مردم در جامعه را وظیفه خود نمی دانند و به محض سرزدن اشتباهی از دیگران از الفاظ نامناسب و زشت استفاده می کنند و زمانی که از پشت میزی بلند می شوند صندلی در جای خود قرار نمی دهند.
چه بیان دقیق و چه معیارهای کاربردیی ارایه شده است.
براحتی با این خط کش طیف وسیعی از هیاهوسازان هوچی گرا را میتوان غربال کرد.
امیدوارم تداوم حضور افرادی مانند آقای حسن نژاد در عرصه ی اقتصاد استان، با توجه به اهتمام ایشان در انجام درست امور، نوید بخش رونق بیشتر در اقتصاد و توسعه ی کردستان باشد.