ساختمان شیک شاناز و بیماران سرگردان

این روزها خدمات درمانی شایسته، به یکی از دغدغه‌های اصلی شهروندان سقز تبدیل شده و هر گوشه‌ای از آن را بنگرید کم و کاستی‌های جدی در آن موج می‌زند.

از جمله «کلینیک ویژه تخصصی سقز» که بیشتر از سه سال از افتتاح آن می‌گذرد، کلینیکی که قرار بود با حضور پزشکان متخصص، خدماتی از قبیل سونوگرافی، آزمایشگاه، آندوسکوپی، کولونوسکوپی، داروخانه و… نیز در آن به شهروندان ارائه شود، اما با یک‌بار مراجعه به این کلینیک متوجه می‌شوید که اینجا تنها یک ساختمان شیک و نوساز است و دیگر خبر چندانی از ارائه خدمات نیست.

در این میان مشخص نیست دانشگاه علوم‌پزشکی کردستان کِی قرار است به سقز به عنوان دومین شهر استان با نیازهای خاص و پتانسیل‌های ویژه بنگرد، طوری که ما کمتر مجبور به مقایسه این شهر با شهرهای دسته چندم در استان‌های دیگر شویم.

با اینکه مسئول این کلینیک حاضر به پاسخگویی به سؤالات ما نشد، اما رئیس شبکه بهداشت و درمان سقز توضیحاتی در این‌باره ارائه داد

رئیس شبکه بهداشت و درمان سقز در خصوص وضعیت این کلینیک گفت: هرچند پزشکانی که با شبکه بهداشت قرارداد دارند در این کلینیک حاضر می‌شوند، اما مشکل اصلی در کمبود نیروی متخصص است که درخواست متخصص در رشته‌های مختلف به دانشگاه ارائه شده و امیدواریم تا آخر آبان بهبود نسبی در این وضعیت ایجاد شود.

دکتر پروین خسروپور با اشاره به عدم تمایل نیروهای غیر بومی به ادامه کار پس از گذراندن طرح در شهرستان گفت: تلاش ما بر این است نیروهای بومی را جذب و آنها را در شهرستان ماندگار کنیم.

وی همچنین به کمبود امکانات اشاره کرد و گفت: قبلا در این مرکز دستگاه سونوگرافی مستقر بود، اما پزشک این حوزه به دلیل عدم صرفه اقتصادی حاضر به ادامه کار نشد. برای دندانپزشکی هم پزشک متخصص اعلام آمادگی کرده و به شرط همکاری دانشگاه، در این مرکز مستقر خواهد شد.

مدیر شبکه در مورد استقرار داروخانه در کلینیک تخصصی گفت: مقدمات این کار فراهم شده تا به صورت برگزاری مناقصه در بین داروسازان این خدمت نیز ارائه شود.

خسروپور در پایان با اشاره به گلایه‌های مردمی در خصوص اخذ هزینه ویزیت برای رؤیت آزمایش نیز گفت: اگر دو هفته از ویزیت گذشته باشد بیمار باید مجددا نوبت گرفته و هزینه ویزیت را پرداخت نماید در غیر اینصورت تخلف است.

با این حال و با وجود دو بیمارستان دولتی (شفا و امام خمینی)، شهروندان سقزی از خدمات درمانی در درمانگاه‌های دولتی تا حد زیادی محروم بوده و همین موضوع آنها را مجبور به مراجعه به مطب‌های خصوصی کرده که با توجه به وضعیت اقتصادی مردم، این موضوع اجحاف واقعی در حق شهروندان سقزی است و ضروری است دانشگاه علوم پزشکی، فرمانداری، نماینده مجلس و شبکه بهداشت چاره‌ای اساسی برای این وضعیت بیاندیشند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا