پس از گزارش انتقادی واکاوی؛
سفر چند تن از مدیران استانی در یک روز برفی به سقز

فرض کنیم سفر بدون برنامهریزی و آنی رییس سازمان برنامه و بودجه استان، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل میراث فرهنگی و… به سقز در یک روز برفی که جادهها چندان وضعیت مناسبی ندارند، واکنشی باشد به خبر دیشب #واکاوی در مورد “اعتبارات قطرهچکانی به سقز” و به نوعی نبود توجه کافی به مشکلات دومین شهر کردستان در بخشهای مختلف.
با این مقدمه چند نکته ضروری به نظر میرسد:
۱. کیست که نداند پیگیری مداوم و جدی، بخشی از روند موفقیت یک مدیر محسوب میشود و چه بسا تخصیص اعتبارات به شهرستانها ارتباط مستقیمی با میزان چانهزنی فرماندار هر شهر و پیگیری مدیران استانی برای تخصیص بودجههای جهشی داشته باشد. موضوعی که بارها #واکاوی به گوش فرماندار رساند. گرچه رویِ خوش و استقبال از شهروندان در فرمانداری و تکریم اربابرجوع و… مهم است، اما آنگونه که از در و دیوار این شهر هویداست، صرفا خوشرو بودن برای توسعه یک شهرستان کافی نیست!
۲. در حوزههای مهم راه، ایجاد دانشگاه، اتمام فرودگاه، تجهیز بیمارستان شفا، تبعیض آشکار در حقآبه شهرستان، نیمهتمام ماندن سد چراغویس، بیکاری و نیاز مبرم به افزایش صنایع کوچک و متوسط، زیرساختهای فرهنگی و … مسائل مهمی است که همگان چشمانتظارند در عملکرد نماینده سقز و بانه آنگونه که شعار اصلی وی (فصلی نو)بود، نمود یابد و محقق شود. واضح است این مهم، با لابیگری و پیگیری مداوم در سطح کشور و استان ممکن است.
۳.اینکه دومین شهر استان کردستان سالهاست اسیر نگاه نامهربان از جانب مدیران شهرستانی و استانی و کشوری است آنقدر تکرار شده که لوث و حوصلهبر شده است. این شهر برای توسعه دانشآموخته میخواهد، دانشگاه میخواهد و زیرساختهایی که تعداد قابل ملاحظهی نخبگانش بتوانند در شهر خود خدمت کنند. نزد آیندگان، خلأ دانشگاه دولتی بیشتر از آنکه ضعف این دیار تلقی شود، ضعف در رزومه و عملکرد مدیران و نمایندگان ادوار یاد خواهد شد.