شرایط بد مالی بلای جان فوتبال سقز
برای بسیاری از شهروندان و خصوصا جوانان، فوتبال محبوب ترین ورزش است، بعضی ها از این فراتر رفته و آن را یک راه نجات می دانند، حداقل اینکه جوان و نوجوانی که سراغ فوتبال می رود از آسیب های اجتماعی که دامن بسیاری را گرفته مصون می ماند. اما همین فوتبال بیشترین حواشی را به خود اختصاص می دهد.
در شهرهای کوچک به دلیل وضعیت مالی نامناسب و عدم حضور اسپانسرهای قوی و متمول این حواشی بیشتر است. چه بسا افراد با استعداد زیادی میان تیم های ورزشی حضور داشته باشند اما به دلیل اختلاف، بی توجهی و غلبه حاشیه بر متن توانایی شکوفا شدن نداشته باشند.
تیم تربیت سقز فصل گذشته به دلیل وضعیت مالی نامناسب و عدم توانایی در خرید بازیکن از لیگ دسته سوم کشور به لیگ برتر استانی سقوط کرد. “ابوبکر جبرئیلی” مدیرعامل باشگاه تربیت و “سالار فلاحی” مربی این تیم در گفتگوهای جداگانه با واکاوی ضمن اشاره به وضعیت بحرانی تیم و کمبود امکانات و ناتوانی در تهیه حداقل ها برای بازیکنان گفتند: انتظار است هیأت فوتبال شهرستان با تلاش و رایزنی بتواند در جذب اسپانسر به این تیم کمک کند. به گفته این افراد بازیکنان تیم تربیت در بازی اخیر خود مقابل صبای گروس بیجار به نحو شایسته در مقابل حریف ایستاده و حاضر به واگذاری نتیجه بازی نشدند، این در حالی است که سفر به بیجار با پول توجیبی خودشان ترتیب داده شده است.
“جمال علیزاده” رئیس هیأت فوتبال سقز نیز در واکنش به این وضعیت گفت: هیأت فوتبال نه مجری بلکه ناظر بر وضعیت فوتبال شهرستان است و از این رو تعهدی برای کمک مالی به تیم های فوتبال ندارد.
“فرزاد خاکی” رییس اداره ورزش و جوانان نیز به واکاوی گفت: این یک واقعیت است که جذب اسپانسر در شهرهای کوچک بسیار سخت است و مسئولان هر باشگاه بایستی تلاش خود را برای این موضوع به کار بگیرند. تیم های خصوصی فوتسال و قوتبال در این شهرستان با اینکه به لحاظ مالی آسیب پذیر هستند اما در وضعیت مناسبی بوده و کمک های این اداره از کانال های مختلف جهت جلوگیری از زمین گیر شدن این تیم ها در دستور کار است و در حد توان نیز حمایت های خوبی از این تیم ها بعمل آمده و تیم تربیت نیز مستثنی نخواهد بود.
با اینکه عامل اصلی ضعف فوتبال نبود حامی مالی است اما این موضوع نباید دستاویزی برای سوختن استعدادهای این رشته ورزشی باشد.