شروع تغییرات مدیریتی در آموزش و پرورش شهرستان‌های سقز و بانه

از آنجا که دو شهرستان سقز و بانه یک حوزه انتخابیه هستند و در سال‌های اخیر نیز اعمال نظر نمایندگان در عزل و نصب مدیران به یک روال (نه چندان صحیح) تبدیل شده، در نتیجه تأثیرپذیری تغییرات مدیریتی این دو شهرستان قبل و بعد از آغاز به‌کار نماینده امری غیر معمول بحساب نمی‌آید. حال که مجلس دهم به پایان رسیده و قریب به اتفاق مدیران دو شهرستان از نزدیکان نماینده دوره مذکور بودند، احتمال تغییر آنها و جایگزینی نیروهای جدید دور از ذهن نیست.

شنیده‌ها حاکی است “رضا خضری” رئیس آموزش و پرورش شهرستان بانه و از نیروهای نزدیک به نماینده سابق پس از ۸ سال حضور در این ارگان مهم جای خود را به “اقبال صالحی” می‌دهد و روز شنبه مراسم تودیع و معارفه آنها برگزار می‌شود.

این قضیه برای سقز نیز با شدت و حدّت بیشتری مطرح است، اما تغییر در سقز به راحتیِ تغییر در بانه نیست و بر همین اساس گزینه‌های بیشتری مطرح است و تاکنون توافقی بین نماینده، مدیرکل و فرماندار شکل نگرفته است.

اخبار رسیده به #واکاوی حاکی است که “خالد علیپور” و “هیمن رحیمی” که هر دو هم‌اکنون در آموزش و پرورش زیویه رئیس و معاون هستند در میان گزینه‌های ریاست آموزش و پرورش سقز قرار دارند. همچنین “محمدامین جلالی” و “وفا حسنی” از دیگر گزینه‌های مطرح هستند.

جدا از بحث‌های ساختاری که در آموزش و پرورش مطرح است اما اهمیت این نهاد مهم را معلمان بهتر از هر کسی درک می‌کنند، لذا تأکید آنها بر این است که اگر قرار بر تغییر است باید در راستای بهبود وضعیت کنونی و در تمام سطوح آموزش و پرورش از جمله معاونین، کارشناسان و مدیران مدارس صورت گیرد و فرد جدید باید با نیروی جدید آغاز به‌کار کند و از همین‌رو تغییر در سقز احتمالا تا پایان خرداد و یا اوایل تیرماه طول بکشد.

تغییر در سایر ارگان‌های آموزشی شهرستان سقز از جمله دانشگاه پیام‌نور و آموزشکده فنی نیز مطرح است که هنوز در حد حرف و حدیث باقی مانده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا