شما چقدر با درج قیمت تولید کننده آشنایی دارید؟

اخیرا شاهد درج عنوان “قیمت تولیدکننده” بر روی برخی کالاهای سرمایه‌ای و مصرفی هستیم، طرحی که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و به منظور شفاف‌سازی، از دیماه سال گذشته بر روی برخی محصولات اجرایی شد.

بر اساس این طرح، تولیدکننده باید قیمت تمام شده کالاهای تولیدی را بر روی کالا ثبت و فروشگاه‌ها و واحدهای صنفی نیز مکلف به درج قیمت مصرف کننده براساس سود متعارف تعیین شده هستند.

سازمان صمت استان کردستان در چند روز گذشته برای دیدن بازخوردهای این اقدام، دست به نظرسنجی زد.

این نظرسنجی که ۹۲۴ نفر در آن شرکت کرده بودند نشان می‌دهد که اکثر پاسخگویان (۷۶ درصد) تجربه خرید کالا با درج قیمت تولیدکننده را داشته‌اند، اما تعداد زیادی مشکل محاسبه قیمت هنگام خرید کالا (که قیمت تولیدکننده بر روی آن درج شده) را داشته‌اند. همچنین ۴۷ درصد معتقدند کالاها با درج قیمت تولید کننده نسبت به قبل گرانتر شده است، با این حال نزدیک به نیمی از پاسخگویان معتقدند درج قیمت تولید کننده بر روی کالا به نفع مصرف کنندگان است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا