مجتمع آموزش عالی سلامت سقز افتتاح شد؛ رحیمی در واکنش به غیبت‌اش: پیگیر احداث دانشکده هستم

ظهر روز گذشته (دوشنبه ۱۹ اردیبهشت)، طی مراسمی و با حضور چند تن از مسئولان استانی و شهرستانی «مجتمع آموزش عالی سلامت سقز» رسما آغاز به کار کرد.

این مجتمع از ابتدای ترم جاری با پذیرش ۲۰ دانشجو در رشته پرستاری و در زمینی به مساحت ۸۱۳ متر مربع در محوطه بیمارستان اما و با هزینه ۲۶ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی راه‌اندازی شد که بخشی از تجهیزات آن را خیّرین حوزه سلامت تأمین کردند.

ضمن به فال نیک گرفتن این اتفاق، ذکر چند نکته خالی از لطف نیست؛
قطعا مسئولان خود بهتر می‌دانند که شهرهایی در تیپ سقز و به مراتب کوچکتر از آن در استان‌های اطراف نه تنها دارای دانشکده بلکه حداقل دارای یک دانشگاه دولتی با دانشکده‌های متعدد هستند و حالا افتتاح یک مجتمع که ساختمان آن بخشی از بیمارستان امام است و هزینه بخشی از تجهیزات را هم خیّرین سلامت تأمین کرده‌اند چندان آش دهان سوزی نیست.

سقز از مدت‌ها قبل می‌بایست دارای دانشگاه علوم پزشکی، علوم پایه و فنی و مهندسی بر اساس نیازمندی‌های شهر و منطقه می‌بود، چون به طور حتم وجود چنین مراکزی به روند توسعه شهر کمک می‌کند و اینکه این شهر تا به امروز به چنین توفیقی دست نیافته را فقط باید در کم‌کاری و احتمالا تنگ‌نظری‌ها در مورد سقز دید.

امورات همین مجتمع مانند چند پروژه انگشت‌شمار دیگر از چند سال قبل و در دوران نماینده و مدیران سابق آغاز شد و احتمالا برخی پیگیری‌های اخیر موجب به بار نشستن آن شده است و باید از مسئولان و نماینده فعلی پرسید چه پروژه‌ای را برای سال‌های آینده سقز در نظر دارند تا پس از آنها به بار بنشیند؟

عدم حضور نماینده مجلس در این مراسم محل تعجب بود، البته وی در گفتگو با واکاوی اعلام کرد که دو هفته قبل بطور کامل در حوزه انتخابیه بوده و از روز جمعه به تهران برگشته است. رحیمی ماجرای حضورش در بیجار همزمان با افتتاح مجتمع را رد کرد و گفت: تصویری که منتشر شده مربوط به روز جمعه و زمان بازگشتش به تهران است. رحیمی عنوان کرد که حضور نمایشی در چنین مراسمی چندان از نظر او اهمیت ندارد و پیگیری‌هایش برای احداث دانشکده در جنب بیمارستان شفا، بروزرسانی برخی امکانات ازجمله آمبولانس‌های فرسوده بیمارستان امام و رفع سایر کمبودها در حوزه بهداشت و درمان را ادامه می‌دهد.

در آخر اینکه، توجه بیشتر دانشگاه علوم پزشکی به اختصاص پزشک متخصص در رشته‌های مختلف، نیروی انسانی در دو بیمارستان سقز، راه‌اندازی هرچه سریعتر بخش شیمی‌درمانی و امکانات پزشکی ازجمله دستگاه سنگ‌شکن کلیه، ساخت دانشکده علوم پزشکی با رشته‌های مورد نیاز سق از مهمترین مطالبات حوزه بهداشت درمان در این شهرستان است که انتظار است مورد توجه واقع شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا