نگرانی از کمبود داروی والسارتان در سقز

بیشتر اوقات فشار خون بالا علامتی از خود نشان نمی‌دهد و تنها راه اطلاع از وضعیت فشار خون کنترل مداوم آن از سوی پزشک است. در روزهای اخیر اطلاع‌رسانی در مورد فشار خون از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سقز به خوبی صورت گرفت. از سوی دیگر تعداد زیادی از بیمارانی که مشکل فشار خون دارند از قرص (والسارتان) استفاده می‌کنند که خبرها حاکی از کمبود نمونه داخلی این قرص در داروخانه‌های سطح شهر است، حال آنکه نمونه خارجی آن به وفور موجود است، سوال این است که چرا قرص ایرانی وجود ندارد اما با توجه به تحریمها نوع خارجی آن که ممکن است با بدن بیماران سازگار نباشد موجود است؟

 

دکتر انور بهرامی رییس شبکه بهداشت شهرستان سقز در واکنش به این موضوع به واکاوی گفت: قرص والسارتان در همه داروخانه‌های سطح شهر برای مصرف یک ماه موجود است، اما لازم است بیماران کنترل و مدیریت لازم را در مصرف این قرص داشته باشند تا همه بیمارانی که از فشار خون بالا رنج می‌برند به آن دسترسی داشته باشند.

 

بهرامی افزود: در صورتی که داروخانه‌ها دچار کمبود والسارتان شوند مجبور به تجویز محدود این دارو و تأیید میزان مصرف از سوی شبکه بهداشت خواهیم بود تا وضعیت به تعادل برسد.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا