واکاوی رتبه نخست را در استان کردستان از آن خود کرد

نتایج دور چهارم رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری تخصصی و عمومی کشور از سوی معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام شد.

پایگاه خبری “واکاوی” در چهارمین رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری کشور توانست در استان کردستان با کسب نمره ۳۱/۶۳ در جایگاه اول قرار گیرد. قابل ذکر است که ۳۱ پایگاه خبری در سطح استان کردستان فعال هستند.

واکاوی در سطح کشور هم توانست در حوزه پایگاه‌های خبری عمومی استانی در کل کشور‌، رتبه‌ی ۸۷ را به خود اختصاص دهد.

همچنین بدون در نظر گرفتن استان محل فعالیت و پس از اعمال ضرایب استانی، تخصصی و اختصاصی، واکاوی در رتبه ۱۴۷ ایستاد.

مجموعا ۷۰۷ پایگاه خبری در مرحله نهایی توانستند با تکمیل و ارسال مدارک لازم، در چهارمین رتبه‌بندی این کمیته و در مرحله‌ی نهایی حضور داشته باشند.

واکاوی یکی از فعال‌ترین پایگاه‌های خبری در کوردستان ایران است که در دی‌ماه سال ۱۳۹۶ آغاز به کار کرد. علاوه بر تحریریه رسمی این پایگاه خبری، خبرنگاران آزاد و همچنین شهروندان به صورت افتخاری در قالب شهروند خبرنگار، با این رسانه همکاری می‌کنند.

پایگاه خبری واکاوی در کردستان از نظر فکری و مالی مستقل است و با رویکردی انتقادی، توسعه‌ این دیار را مطالبه می‌کند. شعار اصلی این رسانه «فعالیت پایدار و تلاش برای بهبود مستمر» است.

واکاوی، کسب این جایگاه را مدیون تمامی شهروندان خصوصا اهالی قلم، فرهنگ و رسانه در استان و مناطق کوردنشین می‌داند و سعی بر آن دارد با حفظ استقلال و رویکرد انتقادی خود روز به روز این جایگاه را تقویت کند.

مطالب مرتبط

یک دیدگاه

  1. خبر خوب و مسرت بخشی است. به همه ی دستندرکاران واکاوی تبریک عرض میکنم و امیدوارم روز به روز در این مسیر موفقتر باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا