واکنشها به گزارش “دربستی در سقز چند؟”

پس از گزارش واکاوی با عنوان “دربستی در سقز چند؟”، بسیاری از رانندگان آژانس نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و خواستار انعکاس مشکلاتشان از طریق واکاوی شدند.
در همین ارتباط، رئیس تعاونی آژانسهای تاکسی تلفنی سقز به واکاوی گفت: نرخ ۵۵۰۰ تومان مربوط به سال گذشته است و این تعاونی از مرداد ۹۸ درخواست افزایش نرخ را به شورا ارائه داده و معتقد است که این مبلغ حتی هزینه استهلاک مسیری همچون تازهآباد تا جاقل و یا قهوخ به شهرک فرهنگیان هم نیست، اما شورا تاکنون به پیشنهاد ما پاسخی نداده است.
غفور فیضپور با اشاره به قیمت نرخ پیشنهادی گفت: ما مبلغ ۶ هزار و ۵۰۰ إلی ۷ هزار و ۵۰۰ تومان را پیشنهاد دادیم و این البته تا زمانی است که تاکسیمترهایی که برای تعمیر به شرکت مربوطه سپردهایم به دست ما برسد وگرنه اگر تاکسیمتر وجود داشته باشد چنین مشکلاتی پیش نخواهد آمد.
فیضپور با اشاره به تورمی که در سالهای اخیر دامن خیلیها را گرفته افزود: به واسطهی این تورم، فشار مضاعفی بر رانندگان آژانس از جهت استهلاک ماشین و تعمیرات روزانه وارد شده و این در حالی است که هیچ نهاد حمایتی برای رانندگان تاکسی تلفنی وجود ندارد و اگر تاکسیهای خطی و گردشی هر از گاهی سهمیه لاستیک و قطعات مختلف ماشینت دریافت میکنند ما از آنها نیز بیبهرهایم.
رئیس تعاونی آژانسهای تاکسی تلفنی نسبت به فعالیت خودروهای شخصی در مسافرکشی درون شهری نیز واکنش نشان داد و گفت: حتی برخی از این خودروها در ساعاتی از شب و حتی در محلههای حاشیه با تابلوهای تقلبی خود را تاکسی آژانس جا زده و فعالیت میکنند، اما شهروندان باید متوجه این موضوع باشند که تاکسی تلفنی علاوه بر تابلو، شماره آژانس، کد مربوطه و خط شطرنجی بر روی خودرو دارد.
فیضپور در پایان به موضوع افزایش کمیسیون که مورد اعتراض برخی رانندگان است پرداخت و گفت: طبیعی است که حق کمیسیون نیز متناسب با کرایهها افزایش پیدا میکند.
قابل ذکر است که در سقز ۲۵ آژانس مردانه و ۲ آژانس زنانه به شهروندان خدمات ارائه میدهند که در هر کدام ۳۰ خودرو فعالیت دارند.