اما و اگرهای احداث بلوار ۴۵ متری در سقز

اگرچه ممکن است نوشتن از برخی موضوعات برای ما و شنیدن آن برای مخاطب ملال‌آور باشد، اما بنا به رسالت و پیگیری خواست شهروندان ناچار به پرداختن به آنها هستیم، چراکه آنان صاحبان این شهر هستند و انتظار خدمات مناسب کمترین حقوق آنهاست.

ازجمله این موارد وضعیت حاکم بر مدیریت شهری است. قریب به دو سال از عمر شورا و شهرداری پنجم می‌گذرد و اگرچه صحبت از تسویه برخی بدهی‌ها و ایجاد برخی توافقات به نفع شهر می‌شود و قرار است در آینده نیز اطلاع‌رسانی شود، اما واقعیت این است که تغییر محسوسی که بتوان گفت شهر را متفاوت‌تر از دو سال قبل کرده است دیده نمی‌شود.

مشخصا برنامه شهرداری و شورا در موضوع رفع ترافیک و ایجاد معابر جدید، بلوار ۴۵ متری شرقی و جنوبی بود که در بهمن ماه سال گذشته مانور زیادی هم روی بخش جنوبی آن انجام داد که از میدان موکریان آغاز و پس از عبور از پُشت شهرک دانشگاه به قَوخ و نهایتا میدان مادر منتهی می‌شود.

بر اساس اطلاعات موجود، عرض این بلوار ۴۵ متر و طول آن بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ متر است و قرار است با ۱۸۰ میلیارد ریال و در طول دو سال احداث شود. این طرح شامل ۲ باند تندرو، ۲ باند کندرو، پیاده‌رو طرفین، ۲ عرشه پل به طول ۱۲۹ متر و به تعداد ۶ دهنه و هر دهنه ۲۱/۵ متر است.

اگرچه شهردار سقز بر این باور است که مشکل خاصی در زمینه پیشرفت پروژه وجود ندارد، اما آنچه عیان است این است که پروژه مذکور پیشرفت کندی دارد. شهردار سقز به واکاوی گفت: پروژه قرار است طی دو سال انجام شود و اگر توافقات با مالکان و تعاونی‌های مسیر و بروکراسی اداری در قالب مصوبات شورا و سایر نهادهای مربوطه به خوبی پیش برود در موقع مقرر کار انجام می‌شود.

اما باید توجه داشت که تنها مالکان و تعاونی‌ها در مسیر اجرای پروژه نیستند، برابر طرح تفصیلی موجود، بخشی از پروژه به یک پادگان نظامی ختم می‌شود و به گفته یک منبع مطلع تفاهم با این نهاد باید در ستاد نیروهای مسلح تأیید و تصویب شود.

با این وجود، اجرای پُل بر روی رودخانه و در پایین دست محله قَوخ نیز هنوز در مرحله شروع مطالعات است و باید دید شهرداری کار خود را چگونه پیش می‌برد.

در مورد ضلع شرقی بلوار نیز که از مابین بهارستان و تازه‌آباد رد و به محله نشمیلان می‌رسد همین موضوعات مطرح است. برای ۱۱ منزل مسکونی در اطراف پل نیمه‌کاره، شهرداری باید ۷۰ میلیارد تومان پرداخت کند و علاوه بر آن با مالکان مسیر نیز به توافق برسد. شهردار سقز می‌گوید تملک این اراضی و منازل برای امسال و احداث لاین شرقی نیز برای سال آینده در دستور کار است.

این تنها یکی از پروژه‌های مطرح شهرداری خصوصا در حوزه ترافیک و ایجاد معابر جدید است که با اما و اگرهای فراوانی روبرو شده است و مشخص است که شهرداری برای احداث آن با مشکلاتی ازجمله تأمین منابع، تجهیز ماشین‌آلات، توافق با خرده‌مالکان و تعاونی‌ها و… روبروست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا