آهِ جوانان این شهر
از روز گذشته و پس از انتشار خبری از سوی واکاوی مبنی بر قبولی تعداد کمی از شرکت کنندگان سقزی در آزمون بیمارستان سقز، با سیل پیامهای شرکتکنندگانی مواجه شدیم که نتوانستند به مراحل بعدی استخدام راه پیدا کنند.
انتشار نتایج آزمون، شرکت کنندگان، خانوادههای آنان، دانشجویانِ در حال تحصیل و سایر شهروندان را شوکه کرد. چند وقت پیش واکاوی مطلبی منتشر کرد با عنوان “سقز، شهر سؤالات بیجواب”، اکنون نیز این سؤال مطرح میشود که چرا پذیرش تعداد کمی از شرکتکنندگان سقزی با عدم واکنش دو نفری مواجه شد که باید بیشترین واکنش را نشان میدادند؛ یعنی “فرماندار” و “نماینده مجلس”، و هر دو تا این لحظه ساکت ماندهاند؟
همگان میدانند قانون استخدامیها قانونی کشوری است و شرط بومی بودن در آن حذف شده است، نکته جالب اینکه همین بومی گزینی در زمانی که به ضرر شهروندان سقز و کردستان است اعمال میشود، مثلا در کنکور و نحوهی پذیرش در دانشگاهها. باری چنین قوانین تبعیض آمیزی لطمههای جبران ناپذیری را در حوزه پذیرش در استخدامیها، پذیرش در کنکور و حق تحصیل در دانشگاههای سطح اول کشور بر جوانان سقزی تحمیل کرده است.
شاید فرماندار و نماینده غیر از رایزنی و نامهنگاری نمیتوانند کاری از پیش ببرند و عملا اختیار ورود مستقیم برای حل این مشکل را نداشته باشند، اما چرا عدم اختیار در این مسأله را صادقانه با مردم و جوانان این شهر در میان نمیگذارند و مدام از پیگیری و وعدهوعیدهای بدون پشتوانه برای حل این معضل سخن گفته بودند؟!
واکاوی- اخبار سقز