حواشی یک انتصاب

با اینکه قبل از ظهر امروز خبر تغییر رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان منتشر شد، اما آنگونه که پیداست این موضوع چندان با استقبال استاندار مواجه نشده است.

چندی پیش بود که مشاور و مدیرکل حوزه استاندار اعلام کرد؛ «هرگونه عزل و نصب مدیران تنها از طریق پایگاه خبری استانداری کردستان اطلاع‌رسانی می‌شود». این در حالی است که علی‌رغم انتشار خبر انتصاب ارسلان ازهاری از سوی رسانه‌های استان، استانداری کردستان تا لحظه انتشار این خبر هیچ‌گونه اطلاع‌رسانی در این زمینه نداشته است، دقیقا همان‌رفتاری که درقبال تغییرات اخیر در یکی از اداره کل‌های استان صورت گرفت و جدای از عدم اطلاع‌رسانی از سوی استانداری، استاندار در تودیع و معارفه‌ی وی هم حاضر نشد.

در تازه‌ترین تغییرات و بر اساس اخبار رسیده به واکاوی، شخص استاندار کردستان و تعدادی از نمایندگان استان نسبت به این انتصاب چندان روی خوش نشان نداده‌اند و حکمی که از سوی مسعود میرکاظمی برای ازهاری صادر شده احتمالا بدون هماهنگی با مدیر ارشد استان بوده است.

آنچه که مشخص است ازهاری از مدیران دارای سابقه مدیریتی در تمام دولت‌‌های دو دهه اخیر و از پرنفوذترین افراد جریان محافظه‌کار در کردستان است و جای تعجب ندارد که قدرت چانه‌زنی و تاثیر مستقیم در انتخاب‌های دولت رییسی داشته باشد، اما با توجه به اهمیت و جایگاه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در حساب و کتاب استان و نیز فصل بودجه‌ریزی و لزوم هماهنگی مدیران خصوصا استاندار و نمایندگان در این زمینه، اگر این اختلاف نظر واقعیت داشته باشد، جدای از لطمه به جایگاه شخص اول استان، ادامه راه و حرکت در جهت توسعه _آنگونه که استاندار ادعا کرده است_ می‌تواند عملکرد دولت را در این استان در همین ابتدای کار با چالش بزرگی روبرو کند.

گرچه واکاوی مستقلا نمی‌تواند فشار بر استاندار و دخالت در انتخاب‌های مدیر ارشد استان را رد یا تأیید کند، اما ناگفته پیداست، چنین حرکت‌های احتمالی‌ای از جانب افرادی که در پی پست‌های مدیریتی بدون صلاحدید استاندار هستند چه بر اساس عرف و چه بر اساس بروکراسی موجود، حرکتی غیر قابل‌دفاع و توسعه استان را از مسیر خود دور خواهد کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا