پیگیری‌های واکاوی نشان می‌دهد احداث خیابان دکتر وثوقی به فراموشی سپرده شده است

سرنوشت معبری که هرگز باز نشد

اواخر سال ۹۳ بود که بحث احداث یک خیابان جدید در محدوده میدان آزادی سقز به گوش رسید. خیابانی با عرض ۱۴ متر که قرار بود از پشت بانک ملی مرکزی آغاز و به روبروی کمیته امداد ختم شود.

مشخصه این خیابان علاوه بر رفع ترافیک و روان‌سازی عبور و مرور در یکی از مسیرهای شلوغ و پُر ترافیک شهر، نامگذاری آن به نام “دکتر جلیل وثوقی”، پزشک نام‌آشنای سقزی بود.

از آنجا که کانون شهید باهنر که زیر نظر آموزش و پرورش بود در این مسیر قرار داشت، شهرداری آن زمان اعلام کرد “بعد از مذاکرات فراوان با آموزش و پرورش و واگذاری اسناد ۱۴ مدرسه‌ای که وضعیت مالکیت آن یا نامشخص بود یا در اختیار شهرداری قرار داشت، توانسته است کانون شهید باهنر را به تملک خود درآورد و با احداث خیابانی به نام دکتر وثوقی هم گره‌ای از ترافیک این نقطه از شهر بگشاید و هم از مقام شامخ این پزشک خوش‌نام تجلیل به عمل آورد”.

اما این پروژه نیز مانند بسیاری از پروژه‌های شهری سقز به مرور به فراموشی سپرده شد. در جریان پیگیری‌های #واکاوی در اوایل سال ۹۸، رئیس وقت شورای شهر اعلام کرد: “طی استعلامی که صورت گرفته گویا معبر فوق در تملک اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان است و تا این لحظه آموزش و پرورش شهرستان که در یکی از بندهای قرار داد مسئولیت اعتراضات احتمالی مالکیت معبر فوق را عهده‌دار شده بود پاسخی مبنی بر قطعیت مالکیت خود به شهرداری ارسال نکرده است و دلیل تاخیر بازگشایی این خیابان به همین دلیل است”.

این پایگاه خبری، اخیرا یکبار دیگر موضوع را از مراجع مربوطه پیگیری کرد. جهاندار امجدی رئیس اوقاف سقز می‌گوید: مالک عرصه این مسیر اوقاف و مالک اعیان آن نیز آموزش و پرورش است و شهرداری نیز در این مدت تنها یک مکاتبه (در سال ۹۷) با اوقاف داشته است و ما به شرط تأمین حقوقات موقوفه، حاضر به هر نوع همکاری هستیم.

اما رئیس آموزش و پرورش و رئیس شورای فعلی سقز به اتفاق اعلام کردند که در مدت حضور آنها در این مسئولیت اسمی از این پروژه برده نشده است.

از طرفی، شهرداری نیز چون تکلیف مالکیت بخشی از معبر هنوز روشن نشده و در بخش دیگری از آن (کوچه روبروی کمیته امداد) توسط مالکین خصوصی نوسازی شده قضیه را به فراموشی سپرده است. در این‌باره مسئول املاک و مستغلات شهرداری عدم قطعیت در مالکیت مسیر را دلیل عدم پیگیری از سوی شهرداری اعلام کرد.

با این حساب می‌توان گفت این پروژه نه مانند بسیاری از پروژه‌های نیمه‌کاره در این شهر، بلکه از همان ابتدا چون بدون مطالعه و کار کارشناسی بوده در نطفه خفه شده و موضوعی به نام تجلیل از مقام یکی از خوشنام‌ترین پزشکان سقزی نیز به فراموشی سپرده شده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا