۲۸۷ هزار دانش آموزتحت پوشش طرح قرار می گیرند

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اغاز طرح توزیع شیر رایگان در مدارس استان گفت: بیش از ۲۸۷ دانش آموز کردستانی تحت پوشش این طرح قرار می گیرند.
به گزارش واکاوی رشید قربانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: توزیع شیر رایگان از ۲ بهمن در مدارس سطح استان اغاز شده و ۲۸۷ هزار و ۷۶۷ نفر از دانش آموزان جامعه هدف استان تحت پوشش این برنامه خواهند بود.
وی با اشاره به جامعه هدف طرح شیر رایگان در سال جاری گفت: تمامی دانش آموزان دختر و پسر مدارس دوره ابتدایی، متوسطه دوره اول و دوم دولتی و غیر دولتی، مراکز شبانه روزی کودکان بی سرپرست تحت پوشش بهزیستی، پیش دبستانی های ضمیمه همزمان با مدارس ابتدایی دولتی و غیر دولتی و کارکنان شاغل در این واحدهای آموزشی تحت پوشش برنامه شیر مدارس قرار می گیرند.
مدیر کل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه توزیع شیر رایگان در مدارس استان در ۲ مرحله انجام می شود اظهار کرد: میزان اعتبار مصوب مرحله اول توزیع شیر رایگان ۳۹ میلیارد و ۶۸۴ میلیون ریال بوده است.
به گفته وی اجرای مرحله دوم توزیع شیر رایگان در مدارس استان منوط به تامین اعتبار است.
قربانی با بیان اینکه پنج میلیون و ۲۶۰ هزار لیوان شیر پاستوریزه و ۲ میلیون و ۷۹۴ هزار پاکت شیر استریل در مرحله اول توزیع می شود گفت: با توجه به اعتبار هزینه شده، توزیع شیر در ۲۸ نوبت انجام خواهد شد.
هم اکنون بیش از ۲۸۰ هزار دانش آموز کردستانی در سه هزار و ۷۰۰ مدرسه و ۱۴ هزار کلاس درس مشغول به تحصیل هستند.