نگاە تبعیض آمیز بە مسئلە آب در کردستان آزار دهندە است

استاندار کردستان ظهر امروز در دیدار با معاون بهره برداری شرکت آب نیرو ضمن بیان ظرفیت‌های منابع آبی استان کردستان نگاە تبعیض‌آمیز بە مسئلە آب در این استان را آزار دهندە دانسته و گفته است: با وجود منابع موجود آب استان حق مردم استان و کشاورزان است که از مواهب این نعمت خدادادی برای افزایش درآمد خود استفاده کنند.

اما اینجا یک مسأله مطرح است؛ هرچند در سالهای اخیر تلاش‌ها و قدم‌هایی برای تخصیص آب بیشتر به کردستان صورت گرفته، اما بدون شک کافی نیست و برای همین است که استاندار مدام از تبعیض در مسأله آب سخن می‌گوید، با این وجود وقتی استاندار کردستان برای چندمین بار چنین صراحتی به خرج می‌دهد و از تبعیض سخن می‌گوید.

بر این اساس می‌توان گفت:

دیدگاه مرکز_پیرامونی نسبت به مناطق محروم اجازه‌ی استفاده مردم این استان از مهمترین منابع حیاتی و اجرای عدالت در این زمینه را نمی‌دهد، همچنین مدیران و نمایندگان در راستای صیانت از منافع و منابع آبی کردستان کمتر قدم بر داشته و در برابر لابی‌های قدرتمندی که مدیران و نمایندگان مناطق آذربایجان از آن برخوردارند کم آورده‌اند، همگی این عوامل دست به دست هم داده و موجب تعمیق شکاف در استان کردستان شده‌اند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا