فرودگاه سقز به سمت تثبیت؛ پرواز ٢١م در هفته 25م

بیست و یکمین پرواز فرودگاه سقز امروز 20اردیبهشت 1403 با 42 مسافر از مقصد تهران انجام شد. این موضوع نشان می‌دهد فرودگاه سقز به سمت تثبیت پیش می‌رود.

در مدتی که فرودگاه سقز راه‌اندازی شده است قریب به 1400 مسافر از طریق آن جابجا شده‌اند. این در حالی است که تنها یک پرواز رفت و برگشت در هفته و آنهم در روز پنجشنبه دایر بوده که برای بسیاری از متقاضیان قابل استفاده نیست.

این پروازهای مداوم و تقاضای مناسب ظرفیتی است که بایستی از سوی مسئولان شهری و استانی جدی گرفته شود و از آن برای توسعه منطقه و بویژه شهرستان سقز به لحاظ اقتصادی، درمانی، علمی و فرهنگی بهره گرفته شود.

حال که صحبت از مذاکرات مسئولان جهت افزایش پروازهای فرودگاه در میان است، ضرورت دارد همزمان دعوت از شرکت‌های هواپیمایی خصوصی و تأسیس ایرلاین بومی و اختصاصی در استان، تکمیل نواقصات موجود در فرودگاه و … نیز در دستور کار قرار بگیرد.

بر اساس اطلاعاتی که به واکاوی رسیده است احتمالا در آینده نزدیک امر نقل و انتقال مسافران از فرودگاه به داخل شهر و یا شهرهای اطراف با تاکسی‌های مخصوص فرودگاه انجام شود. در صورت انجام این کار شاهد نظم بیشتر و وجاهت فرودگاه نزد مسافران هم خواهیم بود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا