از نتایج جلسه رفع موانع تولید در سقز؛

هزینه ترانزیت به قبض برق واحدهای تولیدی اضافه شد!

شوکی که اداره برق سقز به واحدهای تولیدی وارد کرد محال است به این زودی‌ها تولیدکنندگان را رها کند. درج مبالغ چند میلیونی با عنوان “ترانزیت” تازه‌ترین چالشی است که این قشر باید با آن دست و پنجه نرم کنند و ظاهرا قرار نیست هیچ مسئولی اعم از مدیر شهرستانی و استانی، فرماندار، نماینده و … راجع به این اقدامات و تصمیمات کوچک‌ترین توضیحی ارائه دهد و صرفا هدف غافلگیری مردم است!

روز ۳۰ آبان جلسه‌ای تحت عنوان “میز خدمت در راستای رفع موانع تولید و عارضه‌یابی واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی سقز” برگزار شد، اگرچه محتوای جلسه و صحبت‌های تولیدکنندگان حاکی از آن بود که هیچکدام امید چندانی به بهبود فضای تولید و کسب و کار و این قبیل جلسات ندارند ولی آنها باز هم از مشکلات خود گفتند، چند روز پس از این جلسه نه تنها مشکلات کاهش نیافت بلکه شرکت توزیع برق با قید یک آیتم جدید در قبوض برق بار دیگر آنها را غافلگیر کرد.

برخورد مسئولان با ین موضوع به گونه‌ای است که گویی حتی در این شهر و فضا زندگی نمی‌کنند، قبض “ترانزیت” ۹ میلیون تومانی که نصف آن بعنوان بدهکاری درج شده در حالی به دست صاحبان واحدهای تولیدی می‌رسد که در تماس خبرنگار واکاوی با مدیر اداره برق شهرستان ضمن اظهار بی‌اطلاعی از این موضوع می‌گوید: “تا واحدهای تولیدی تماس نگرفتند از چنین چیزی بی‌خبر بودم و این تصمیمات مصوبه شرکت توانیر است”.

به فرض صحت چنین ادعایی و اگر اینکه مصوبه هیئت دولت و یا مجلس باشد و شرکت توانیر مجری آن، آیا دستگاه‌های عریض و طویل هیچگونه امکان اطلاع‌رسانی و روشنگری در مورد این اقدام و اطلاع به شهرستان و استان را ندارند؟ و مسئول محلی در شهرستان و استان وظیفه پیگیری موضوع و توضیح در مورد آن را ندارد؟ پس این فرد در آن اداره چکار می‌کند و چرا در آن جایگاه قرار گرفته است؟

همچنین برای افکار عمومی روشن نیست که این هزینه تنها یک بار اخذ می‌شود یا اینکه از این به بعد هر بار شاهد دو قبض “انرژی” و “ترانزیت” هستیم؟ ظاهرا قرار است هر روز دسته و گروهی از مردم با تصمیمات عجیب و خلق‌الساعه غافلگیر شوند و کما فی‌السابق هم هیچکس لازم نمی‌داند هیچ توضیحی ارائه دهد!

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا