شش هزار میلیارد تومان خرج احیای دریاچه شده است

جلال محمودزاده نماینده مهاباد در جلسه امروز (۲۱ تیرماه ۱۴۰۰) و در جریان بررسی طرح تحقیق و تفحص از ستاد احیای دریاچه ارومیه با بیان اینکه ستاد مذکور علاوه بر کمک‌های بین‌المللی، حدود شش هزار میلیارد تومان اعتبارات دولتی داشته گفت: قرار بود این ستاد با هزینه‌کرد این اعتبارات و بر اساس نقشه‌راه موجود تراز اکولوژیک را به ۱۲۷۴٫۱ متر برساند اما درحال حاضر بخش عظیمی از دریاچه خشک و بیش از ۳۰ میلیارد متر مکعب آب آن نسبت به دوره‌های پُر آبی از بین رفته است.

به گفته این نماینده مجلس، ستاد احیای دریاچه از اول ماهیت سیاسی داشته و نه اجرایی، ستاد از ابتدای کار از مشارکت جوامع محلی و همکاری اساتید باتجربه دانشگاهی برخوردار نبود به همین دلیل تصمیم‌گیری‌های ستاد اغلب غیرفنی بوده و بر مبنای صرفا بالابردن تراز آبی دریاچه ارومیه به هرقیمتی حتی ضایع شدن حق و حقوق کشاورزان آذربایجان شرقی، غربی و کردستان و معیشت مردم استان‌های مدنظر بوده است.

گفته‌های محمودزاده و تصویب طرح تحقیق و تفحص درحالی است که سال‌ها به بهانه احیای دریاچه ارومیه آب از استان کردستان و بخصوص سقز و خاصتا سد شهیدکاظمی به سمت دریاچه ارومیه سرازیر می‌شد و آنچه به گوش کسی نمی‌رسید صدای کشاورزان منطقه بود که بیخ گوش این سد اجازه استفاده از آب آن را نداشتند و اکنون می‌شنویم که ستاد احیای دریاچه ارومیه به ۲۵ درصد از اهداف خود نرسیده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا