آقایانی که ککتان نمیگزد؛ منتظر چند فاجعهی دیگر در جادههای سقز هستید؟

گویا تصادفهای پی در پی و جانهایی که از دست میرود، آنقدر عادی شده که دیگر قرار نیست چنین اخباری مسئولان و نماینده سقز را به خود بیاورد و مشخص نیست این افراد منتظرند چند فاجعهی دیگر رخ دهد که محرز شود جای شایستگان نشستهاند و نباید آنجایی باشند که هستند؟
اگر از جادههای سقز به سمت بوکان، بانه، مریوان و سنندج که آمار مرگ و میر در آنها از دستمان خارج شده است بگذریم، جادههای فرعی نیز به واسطه فعل و یا ترک فعلهایی که در آنها انجام شده و میشود مستعد چنین فجایعی هستند، ازجمله جاده صاحب_گلتپه.
بحث بر سر جادهای نیست که قرار است عملیات ساخت یا تعریض آن شروع شود، بلکه بحث بر سر جادهای است که وجود دارد و تنها ترمیم میخواهد، و اولین صورتجلسه هماهنگی ترمیم آن به شهریور ۱۳۹۹ بر میگردد، اما هنوز به هیچ نتیجهای نرسیده است. جادهای که روزانه هزاران نفر با صدها ماشین از آنجا عبور میکنند و اگر احتیاط لازم به واسطه آشنا بودن مردم با مسیر وجود نداشت مستعد فجایعی بزرگی بوده و هست.
منطقهای که به واسطه مراجعه اهالی سقز به سد، یک منطقه گردشگری محسوب میشود، حاصلخیز برای امور کشاورزی و دارای معادن غنی است و اگر تنها مابهازای حقوق معادنی که مسئولان از مطالبه جدی و دریافت آن عاجزند در آنجا خرج میشد شاید اکنون شاهد شکوفایی آن بودیم، اما میبینیم که حتی از داشتن یک جاده امن محروم است.
جالب این است که بخشداریِ زیویه را برخوردارترین بخش سقز مینامند، کسی که بعنوان مسئول در این بخش حضور دارد و این مسیر، مسیر روزانه وی برای بازدید از منطقه محسوب میشود چگونه میتواند از برخورداری صحبت کند؟ به نظر میرسد بهتر است یا منظور خودتان را از برخوردار بودن برای مردم تشریح کنید و یا حداقل قضیه این جاده را از آن فاکتور بگیرید!
در همین زمینه معاونت عمرانی فرمانداری، اداره راهداری و حمل و نقل جادهای و مهمتر از همه شخص نماینده مجلس توضیح دهند که چرا قدرت اقناع مدیران استانی برای چنین موضوع پیشپا افتادهای که تنها انجام یک ترمیم ساده در این مسیر است را ندارند؟ و مجددا به این سؤال پاسخ دهند که چه فاجعهای باید رخ دهد که نشان دهد عملکرد شما مبتلا به ضعیف مضاعف است و نباید آنجایی باشید که هستید؟