واکنشها به مسمومیتها با مصرف ماکارونی
در روزهای گذشته رسانههای مختلف گزارشهایی از مسمومیت چند خانواده و مرگ چند کودک پس از خوردن ماکارونی در نقاط مختلف ایران خبر دادهاند. از جمله آرنیکای هفت ساله در اهواز و دو کودک دیگر در تهران.
اگرچه هنوز گزارش دقیقی درباره دلیل جان باختن این کودکان بهطور رسمی منتشر نشده است اما پدر آرنیکا دختر ۷ ساله اهوازی در گفتگو با رسانهها عنوان کرد که علت مرگ در گواهی بیمارستان “مسمومیت غذایی” و در گواهی پزشکی قانونی “در حال بررسی” ذکر شده است.
این اتفاقات منجر به واکنش سازمان ملی استاندارد شد. این سازمان در اطلاعیهای توصیه کرد: “باقیمانده ماکارونی پخته شده حداکثر یک ساعت پس از پخت در یخچال قرار گیرد و از مصرف ماکارونی که بیش از یک روز در یخچال مانده پرهیز شود”.