تعطیلی یک هفته‌ای پروژه انتقال آب در سقز

گزارش هفته قبل واکاوی در مورد پروژه خط انتقال آب در سقز منجر به واکنش از سوی فرماندار سقز شد و اینکه وی در مورد وضعیت این پروژه سکوت نکرده است. اما با این وجود شاهدیم که پروژه در مسیر بلوار کردستان در هفته گذشته به‌طور کامل تعطیل بود. در بلوار وحدت نیز با اینکه بخشی از مسیرِ حفاری شده آسفالت شد اما کار همچنان به کندی پیش می‌رود.

در این ارتباط معاون عمرانی فرماندار سقز به واکاوی گفت: “به دلیل طولانی شدن مسیر حفاری شده در بلوار کردستان، تصمیم بر آن شد تا زمان تست لوله‌ها حفاری متوقف شود و اگر تست‌ها جوابگو بودند آسفالت مسیر انجام و سپس حفاری شروع شود. بنابر این از اوایل هفته آینده ترمیم آسفالت این مسیر انجام و متعاقبا حفاری تیز از سر گرفته می‌شود”.

با این وجود، تأخیر و عدم تسریع در انجام پروژه به یک دغدغه اساسی در میان شهروندان تبدیل شده است. آنها می‌گویند در روزهای بهار و تابستان که فرصت و ساعات روزانه کافی برای فعالیت وجود داشت پروژه پیشرفتی نداشت و بخش اصلی پروژه در میدان دخانیات، زیرگذر آزادی و میدان ۲۲ بهمن همزمان می‌شود با پاییز، بازگشایی مدارس و شروع بارندگی‌ها و این‌ها به یک چالش اساسی برای شهر تبدیل می‌شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا