واکنش‌ها به ساخت یک فیلم در سقز

در روزهای اخیر ساخت و فیلمبرداری فیلمی با موضوع مبارزه با داعش در سقز آغاز شده است که موجب واکنش‌هایی از سوی شهروندان شده است.

آنگونه که مشخص است این فیلم با نام «سقوط» و به کارگردانی “محمدحسین مهدویان” تولید می‌شود. فیلم‌برداری آن در تهران، سقز و همچنین بخش‌هایی از آن در کشور عراق انجام می‌شود. همچنین فیلم در ۱۲ قسمت و احتمالا در سال جاری از تلویزیون ایران پخش خواهد شد.

در این ارتباط ناصر خامی معاون سیاسی فرماندار سقز به واکاوی گفت: دست‌اندرکاران این فیلم با ارائه مجوزهای لازم اقدام به فیلم‌برداری کرده‌اند و بنابر این جای نگرانی برای شهروندان وجود ندارد.

همچنین معاون خدمات شهری شهرداری نیز گفت: فیلمبرداری در چند محله سقز (بهارستان، قه‌وخ، شهرک دانشگاه) و چند مسیر خارج از شهر است. اردلان گفت: قرار نیست آسیبی متوجه جایی شود و مجوزی برای قطع درخت و… وجود ندارد مگر در یک مورد که به دلیل فیلمبرداریِ در حال حرکت لازم بود بخشی از یک درخت هرس شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا