بازرسان از مردم خواستند گزارش بدهند

وقت حساب‌وکتاب در شهرداری سقز؛

حضور هیئت بازرسی سازمان بازرسی کل کشور در شهرداری سقز، که در چارچوب بررسی‌های دوره‌ای انجام می‌شود، این‌بار بیش از همیشه توجه‌برانگیز شده است؛ هم به دلیل طولانی‌شدن زمان حضور هیئت، و هم به خاطر دعوت رسمی از شهروندان برای ارائه گزارش‌ها، انتقادها و مستندات مربوط به عملکرد شهرداری و شورا.

در روزهای اخیر هیئتی از سازمان بازرسی کل کشور در شهرداری سقز مستقر شده تا به بررسی وضعیت عملکرد و روال اداری این مجموعه بپردازد. این بازرسی، اگرچه طبق عرف جزو بازدیدهای دوره‌ای محسوب می‌شود، اما ویژگی‌های خاصی دارد که آن را از نمونه‌های قبلی متمایز کرده است.

نخست آنکه برخلاف دفعات پیشین، حضور این هیئت زمان‌برتر شده و گمانه‌زنی‌هایی درباره وسعت دامنه بررسی‌ها شکل گرفته است. دوم آنکه، برای نخستین‌بار، هیئت بازرسی از شهروندان سقزی خواسته تا در روزهای یکشنبه تا چهارشنبه، مشاهدات، انتقادها و اسناد خود درباره عملکرد شهرداری را مستقیماً به صورت حضوری و غیر حضوری به این نهاد گزارش دهند.

حضور مستقیم:
شهرداری سقز، طبقه همکف، اتاق ۱۰۴
شماره‌های تماس:
تلفن ثابت: ۳۶۲۷۷۳۰۴ ۰۸۷
شماره تلفن داخلی؛ ۲۱۳۳
شماره تلفن گویا؛ ۱۳۶

این اقدام کم‌سابقه، در شرایطی صورت می‌گیرد که افکار عمومی در سقز سالهاست از عملکرد شورای شهر و شهرداری به‌شدت ناراضی است. نارضایتی شهروندان بیشتر معطوف عملکرد شورا و شهرداری، تأخیر و تعلل در پروژه‌های زیرساختی، رهاشدگی برخی طرح‌های عمرانی، عدم توسعه متوازن محلات و مهم‌تر از همه، فقدان شفافیت در نحوه هزینه‌کرد بودجه‌ها و قراردادهای پیمانکاری است.

حضور این هیئت با استقبال شهروندان روبرو شده است و بسیاری از آنها پیشنهاد می‌دهند که دوره این قبیل بازرسی‌ها کوتاهتر شود تا برخی موضوعات مشمول گذر زمان نشوند و در صورت لزوم بررسی‌های لازم در مورد آنها صورت بگیرد.

باید دید که این اقدامات به شرط رسیدگی و اعلام عمومی می‌تواند به تغییر ملموس در روند مدیریت شهری سقز منجر شود یا تنها در حد تذکر و نامه باقی خواهد ماند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا