روایت یک مسافر از پرواز امروز تهران_سقز

بیم و امیدهای فرودگاه سقز

یک شهروند سقزی که امروز پنجشنبه پانزدهم آذر ۱۴۰۳ مسافر ۴۷مین پرواز تهران_سقز بود تجربه خود در این پرواز را اینگونه برای واکاوی روایت می‌کند:

به خاطر شرایط کاری‌ام در تهران و سفرهای متعدد، در حد امکان سفر با هواپیما را ترجیح می‌دهم و امروز هم برای دیدن خانواده در سقز خوشبختانه توانستم برای دومین بار با پرواز تهران_سقز برگردم.

فرودگاه سقز

پرواز مطابق برنامه اعلام شده، رأس ساعت ۹ از فرودگاه مهرآباد برخواست و یک ساعت و ۲۰ دقیقه بعد در فرودگاه سقز بودیم. کماکان حدود نصف ظرفیت هواپیما خالی بود و آنگونه که پیداست دلیل این وضعیت شرایط خاص فرودگاه هنگام نشست و برخواست هواپیماست و امیدوارم این موضوع هرچه سریعتر حل شود تا امکان استفاده تعداد بیشتری از مردم از این امکانات فراهم شود.

در صحبت‌هایی که با تعدادی از همسفرهای اطرافم داشتم متوجه شدم که بخش زیادی از مسافران غیر سقزی هستند و این نشان می‌دهد که احداث فرودگاه در سقز با پشتوانه جمعیتی بیش از یک میلیون نفر در دو استان کردستان و آذربایجان غربی توجیه بسیار مناسبی است.

اگرچه یک بار دیگر با چنین پروازی به سقز برگشته بودم، اما این بار در مسیر دقت بیشتری به خرج دادم و هنگامی که بر فراز سنندج بودیم احساس وصف ناشدنی‌ای از دیدن این شهر زیبا از آن بالا داشتم، همینطور گردنه صلوات آباد و سد لگزی و نتیجه آن هم شد تصاویری که پیوست شده است.

رفتار مهمانداران در حین ورود مسافر به داخل هواپیما و حین پرواز و هنگام فرود و خروج از هواپیما قابل تحسین بود و بویژه آنکه یکی از مسافران کم‌توان بود و هنگام پیاده شدن امکان جابجایی او با ویلچر فراهم بود و این از موارد مهم در تکریم مسافران و خصوصا کم‌توان‌ها و معلولان است.

نکته قابل توجه حین خروج از ترمینال کمبود ناوگان تاکسی بود، تاجایی که چند مسافر با مسیرهای متفاوت مجبور بودند سوار یک تاکسی شوند. در مسیر کوتاه فرودگاه و پایانه مسافربری راننده تاکسی و مسافران از وعده‌های نماینده برای اضافه کردن پرواز صحبت می‌کردند و بسیار امیدوار به تحقق این وعده بودند. راننده همچنین از جابجایی مسافران ارومیه‌ای، سنندجی و مهابادی در این مدت برایمان گفت که باز هم یادآور استفاده از این فرودگاه توسط شهروندان شهرهای دور و نزدیک دو استان بود.

و در آخر اینکه برای برگشت به تهران از همانجا به ترمینال سقز_سنندج رفتم و بلیط اتوبوس را برای اول هفته آینده تهیه کردم. اگر امکان اضافه شدن یک پرواز در اول هفته وجود داشت شاید خیالم راحت‌تر بود و امیدوارم مسئولان ضمن رفع کاستی‌های فرودگاه به فکر اضافه کردن پرواز و یا مقاصد سفر هم باشند تا فرودگاه در شأن مردم منطقه عملکرد خود را نشان دهد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا