شهرداری سقز و فرش قرمز سرمایه‌گذاری

تا کمتر از سه ماه دیگر زمان ثبت‌نام از داوطلبان هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا آغاز می‌شود و پرونده شورای ششم به پایان می‌رسد. یکی از شعارهایی که شهردار منتخب این دوره از شورا مطرح کرد این بود: “سقز؛ شهر سبز انسان محور، مقصد جذاب سرمایه گذاران”. حال با نزدیک شدن به پایان این دوره خوب است شهروندان از نتایج این شعار و سرمایه‌گذاری‌های احتمالی مطلع شوند.

شهرداری سقز پیش از این و در راستای تحقق این شعار حتی از “دکتر داود ندیم” پدر علم سرمایه‌گذاری شهری ایران دعوت به عمل آورد و کارگاه آموزشی شیوه‌نامه و فرصت‌های نوین سرمایه‌گذاری را برای مدیران شهرداری برگزار کرد.

پیشتر این نهاد از تهیه پکیج‌های سرمایە‌گذاری با همکاری دانشگاه کردستان خبر داده بود و بر اساس اطلاعات موجود دانشگاه کردستان ۴۳ طرح “فرصت سرمایه‌گذاری” را برای شهرداری سقز تعریف کرده است.

این دو اقدام اخیر هم در راستای جذب سرمایه‌گذار بوده است و شاید مناسب باشد که مردم از نتایج این اقدامات و فرش قرمزی که شهرداری برای سرمایه‌گذاران پهن کرده بود مطلع شوند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا